BILLEDE-DAGBOG FRA BERLIN

WAKE UP BEFORE YOU MAKE-UP

737ed7a3-34ae-491b-b6ac-13295df086f5

REKLAME FOR OLE HENRIKSEN: Ole Henriksen Banana Bright Eye Crème

Noget af det bedste ved mit arbejde er at få lov til at teste nye, lækre produkter – og denne gang falder dommen over Ole Henriksens nye øjencreme, Banana Bright Eye Crème:

Vi kender alle sammen fornemmelse af tunge, trætte øjne med Gran Canyon-dybe render under, særligt i en periode som denne, hvor vinterdepressionerne raser og druknes med fester. Eller er det kun mig? Øjencremen her fungerer som øjeblikkelig opfrisker med vitamin C – som både fugter dybdegående og angreber de fine linjer og rynker; noget, man allerede skal tage stilling til som 26-årig. Gisp! Faktisk er øjencremen klinisk bevist at reducere synligheden af de uønskede linjer omkring øjnene. Desuden indeholder bananpulveret i cremen pigmenter, der giver huden omkring øjnene et smukt, livligt lys, og som komplementerer dine øjne, og forbedrer din concealers holdbarhed, så makeuppen holder hele dagen.

a0a85dcb-2949-42a4-b18a-d990654aa3d7

Når jeg har sådanne morgener, er det vigtigt for mig at pleje mig selv, glemme stressen og planerne, og tage mig god tid til morgenritualet. Sådan genfinder jeg i hvert fald bedst min naturlige glød og bedste udgave af mit udseende. Her er Ole Henriksens Banana Bright Eye Crème ideel som medhjælper.

1b240f2b-a38e-418f-a57a-58eb70321842

Jeg påfører bare cremen ved hjælp af ringefingrene, så det faktisk, paradoksalt nok, former en banan, og arbejder mig fra øjenkrogen ud i små, cirkulære bevægelser. Voilà! Endvidere kan jeg anbefale at anvende cremen under concealer (eller blandet sammen med denne), eller øjenskygge, for et smukt, skinnende resultat – se eksempler på min hånd herover. Jeg har bare påført cremen, og herefter anvendt henholdsvis fingeren (til concealer), og pelsen (til øjenskygge), og arbejdet farven ind i cremen. Det skaber virkelig en forskel!

Et super simpelt, men virkelig effekt produkt, som er blevet en fast del af mit morgenritual.

2 comments

 • amalie

  Er din myggetatovering ny?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, den er faktisk 3-4 år gammel – det er en flue :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BILLEDE-DAGBOG FRA BERLIN