TJEKKER DU SALGSPROFILEN?

TUREN GÅR TIL LONDON

london

Jeg er sgu ved at pakke kufferten – i dag rejser jeg, sammen med mine to veninder Fie og Alfie, nemlig til London! Jeg glæder mig virkelig til at komme lidt væk fra hverdagen i København, til at hygge med de dejlige piger, spise skønne middage, se flotte ting og måske sågar shoppe en smule. Vi skal bo i Shoreditch, hvor jeg også boede sidst, og forelskede mig i området – anbefalinger er kærkomne! Hvis du også står og skal afsted indenfor nærmeste fremtid, kan jeg virkelig anbefale at tage et kig på den London-spiseguide, jeg lavede i efteråret.

“Jamen…flygter du så ikke fra modeugen?” – jo, det gør jeg. Jeg har brug for en lille pause fra hele showet, og bestilte derfor billetterne velvidende om modeugens kommen. Læs mere om mine tanker herom i dette indlæg.

Jeg har faktisk en her del rejseplaner over de næste par måneder, så jeg lover at opdatere en hel masse fra Instagram.

Billederne herover er fra Tumblr.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TJEKKER DU SALGSPROFILEN?