MØNSTER-STRIK

NÅR HIGHSTREET OVERRASKER POSITIVT

e9ba0c05-6263-4af4-8bb2-b511b2e16dbb 5e0d74a5-bdaf-4794-bb7f-8fc047df82ff b9803b54-284a-4c08-ab23-4d70a339fbb3

REKLAME FOR LIDL: LIDL JEANS || LIDL REGNJAKKE

Jeg havde mine betænkeligheder ved at takke ja til denne kampagne, da Lidl normalt ikke er et sted, jeg forbinder med fashion, og hvor jeg faktisk ikke engang vidste, man kunne købe tøj – men da jeg så kataloget for den nye denimkollektion, #LETSDENIM, med kollektionsnavnet Esmara, designet af topmodellen Heidi Klum, blev jeg faktisk sindssygt positivt overrasket. Kollektionen er ikke bare økonomisk overkommelig, den er virkelig pæn!

Som den denimpige, jeg nu engang er, er jeg altid på udkig efter de perfekte jeans, og med dette samarbejde har Lidl virkelig kreeret et godt bud på de perfekte, stramme, højtaljede jeans i mom shape. De omfarvner formerne smukt, men er samtidig elastiske til at kunne bevæge sig i, hvilket er oplagt, når man som mig hader at føle sig begrænset af tøj, og altid prioriterer komfort højt.

Jeg har her sat jeansne sammen med den sejeste, gennemsigtige regnjakke med pink detaljer, som ligeledes er et praktisk og cool piece.

Jeg håber og tror, at I er lige så positivt overraskede over kollektionen, som jeg er – og i hvert fald lander kollektionen i handlen D. 4. marts, og I kan følge med i alle de spændende nyheder hos Lidl på deres Facebookside her.

2 comments

 • Mette

  Hej Marie,
  Hvor er din fine grønne bluse fra?
  På forhånd tak og god dag!

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØNSTER-STRIK