WHITE WITH A TWIST

MINE GAMLE PROFILBILLEDER PÅ FACEBOOK

ikke-navngivet-1

2009: Min naturlige hårfarve (eller, i hvert fald så tæt på, man kunne komme med farve!), 2.G i gymnasiet og kæmpe forkærlighed for sort/hvid billeder og et let artistisk udtryk.

ikke-navngivet-2

2010: Tydeligvis stadigvæk henrykt over sort/hvid billeder – men denne gang taget i bedste bloggerstil med spejlreflekskamera og flash. I 2010 færdiggjorde jeg STX, og valgte at klippe alt mit hår af for at starte på en frisk. Jeg var draget af København, men turde ikke flytte.

ikke-navngivet-3

2011: Ja – det korte hår endte jeg selvfølgelig med at fortryde big time, og brugte derfor hele 2011 på at græde over min beslutning, og endte i desperation med extensions. Jeg boede stadigvæk i Næstved og arbejdede både med bloggen og som pædagogmedhjælper. Jeg gik stadigvæk kun i sort, hvidt og gråt tøj, og samlede nærmest på Balenciaga tasker, ACNE fodtøj (dengang var der ikke noget “STUDIOS” i navnet) og Chanel neglelakker.

1ikke-navngivet-1

2012: År 2012 var virkelig et godt år for mig og min selvtillid omkring udseende, hvilket tydeligt fremgår i mængden af billeder taget og uploadet i denne periode. Jeg turde pludselig lidt mere med min stil, og havde trang til at udleve kreative passioner i form af billedskydninger og tegning. Jeg havde behov for at føle mig sexet, og gav den derfor mere gas med makeup og stramt tøj. Endvidere var 2012 året hvor jeg farvede mit hår i platikblond nuance og fik pandehår, hvilket var lidt min signatur på daværende tidspunkt.

ikke-navngivet-1

2013: I 2013 havde jeg lige fået ny kæreste, hvilket betød rendyrket stiltransformation – og pludselig skulle alt være Rick Owens og Damir Doma – og, vigtigst af alt, være SORT. Mit hår knækkede fuldstændig af, hvorefter jeg måtte starte hårgroningsprocessen forfra. Jeg startede på KEA, for at droppe ud igen, flyttede til Lyngby, og var i Wien for at besøge min daværende kæreste to gange månedligt.

ikke-navngivet-2

2014: I 2014 tog det virkelig fart med min karriere som modeblogger, og jeg fik derfor en del fantastiske arbejdsmæssige oplevelser. Mit look og stil var til gengæld rimelig konstant.

ikke-navngivet-1

2015: I 2015 fik jeg endnu engang en ny kæreste, og blev derfor lidt mere sporty og afslappet i udtrykket – og forsøgte at gro mit pandehår ud og få min naturlige hårfarve tilbage. Jeg forsøgte mig desuden mere farverigt tøj.

ikke-navngivet-2

2016: I 2016 slappede jeg meget mere af i mig selv, og fik endnu engang en del store arbejdsopgaver klaret, såsom designsamarbejde med henholdsvis Storm & Marie og Gardenia og bogudgivelse – faktisk var 2016 mit bedste år nogensinde rent økonomisk, så der blev også givet den gas på shoppefronten! Jeg klippede mit hår skulderkort og begyndte at få lavet vipper.

ikke-navngivet-3

2017: Nu kan jeg endelig kende mig selv, haha. Jeg blev single, og har været det lige siden, hvilket betød et kæmpe skift i mit liv og dagligdag, som i langt højere grad er centreret omkring veninder og fest. Min garderobe blev farvestrålende og mit smil bredere, jo længere, vi nåede ind i året.

14 comments

 • Skønt flashback!
  Jeg kan genkende ALLE billederne til og med tilbage til 2010.
  Husker hvordan jeg tog masser af stilinspiration fra dit 2013 år, jeg synes du rockede den sorte stil “blackster” som du selv kaldte det og elskede dit blonde hår med pandehår. :-D
  – Din stil er kommet langt siden dengang, så vildt at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har fulgt dig siden 2011, og kan tydelig huske din sorte garderobe. Det har virkelig gjort meget godt for bloggen efter du er begyndt, at gå i farvet tøj. Jeg bliver som læser lidt gladere i lågen af din blog i dag end tidligere – og det skyldes klart din garderobe ændring. Til gengæld syntes jeg, at dig hår dengang uden pandehår var gudesmuk til dig. I så fald er det en fornøjelse at følge en udvikling hos et andet menneske :) tak fordi du deler med os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg rigtig glad for at høre! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Virkelig sjovt at se! Kunne du evt ikke lave et indlæg med din “hår-historie”. Tips og tricks til blond hår, hvordan undgår du at det knækker, hvad er dine bedste råd til at gro det langt osv? :-)

  KH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har lavet en del indlæg om emnet, men et opsamlingsindlæg er en rigtig god idé!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, jeg har godt søgt igennem gamle indlæg hvilket er vildt sjovt at se. Mange af indlæggene er dog så gamle at billederne er forsvundet på mange af dem. Så et opsamlingsinslæg ville være rigtig lækkert. Især på dine tanker om “gro-langt-hår” process sammen med afblegning 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MALENE

  Mega skønt indlæg. Har fulgt med siden 2010 og det er vildt at se hvilken stilmæssig rejse du har været på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Dejligt, at du følger med! Ja, jeg synes også, det er sjovt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så hyggeligt indlæg, altså! Jeg har trofast læst med siden 2011/2012, så det er virkelig ‘walk down memory lane’ at få opridset dine “stil” perioder :D Jeg synes du ser smuk og dejlig ud uanset hårfarve, tøjstil whatever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er du skøn, tusind tak altså!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg har fulgt med siden 2012 og du bliver virkelig bare smukkere og smukkere med tiden. Du stråler virkelig og mit indtryk af dig er udelukkende positivt. Ville elske at kende dig i virkeligheden! Så det var lige lidt praise fra min side haha. Du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak skal du have, det synes jeg faktisk også selv, at jeg gør – heldigvis har alder en overraskende beroligende effekt på ens selvtillid, haha. Hvor er jeg bare glad og stolt over de dejlige ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Var der ikke også en periode, hvor du var sort håret? Eller var det din søster – anyway rigtig fint indlæg
  Kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg var sorthåret, men kun i en måned-agtig, så jeg har faktisk aldrig haft et profilbillede med det, tror jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE WITH A TWIST