BEAUTY-INSPIRATION

GOING TO BERLIN

155b0902-642a-4080-a506-528aa7cc2b0c

I skrivende stund sidder jeg i toget mod Næstved, på vej til barnedåb hos min fætters lille, nye datter – det forklarer måske det lidt overdrevne søndag morgen-outfit. Senere i dag står den på vinterferie med min familie, nærmere bestemt mor, far, søster og niece – og turen går til Berlin. Jeg har været i Berlin en del gange, dog oftest arbejdsrelateret, og jeg glæder mig derfor til denne gang forhåbentlig at se lidt mere af byen og nyde min dejlige familie i vinterlige omgivelser. Jeg lover at opdatere fra min Instagram-profil.

Glædelig søndag til alle derude, og god vinterferie til de af jer, der er så heldige at have en sådan!

3 comments

 • God tur til Berlin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Lille tip: hvis i godt kan lide vietnamesisk mad, og i særdeleshed and, skal i næsten tage på Glory Duck i Berlin. Seriøst god asiatisk og ganske overkommelige priser også. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis i skal prøve noget virkelig lækkert koreansk mad, så er kimchi princess ekstremt lækkert! Har selv kun været der med veninder, men sidst jeg var der, var der nogen andre med børn, så det kan nok lade sig gøre.

  P.S Hvis man køber flere små retter var især deres ribs overdrevet lækre og fedtede ;-) !

  http://www.kimchiprincess.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY-INSPIRATION