MINE MANGE KØB FRA BERLIN

#DENIMISMYCANVAS STYLING-VIDEO

SPONSORERET AF H&M: H&M er ude med deres nyeste kampagne “#DenimIsMyCanvas”, som rammer mig lige i hjertet: Jeg er ren denimpige, og går nærmest i jeans 90% af tiden. Denim er for alle – om du så er dreng eller pige, poptøs eller punker, og skal til fest eller på arbejde – og så er denim superlet at style; det er i hvert fald min tese. Jeg har lavet denne video med inspiration til lige præcis sidstnævnte; styling af denim, så du måske selv tør give dig i kast med mere vovede stylinger af denim i alle afskygninger.

Alle tre outfits, samt de styles, der hænger på stativet i videoen, er fra H&M, og er derfor, udover at være helt vildt seje, også utrolig budgetvenlige – så hvis du står og overvejer at kaste dig ud i et helt lyserødt denimlook, som jeg gør i videoen, er H&M rette sted at lede.

Hvor ofte går du i denim? Og hvad består dit yndlings-denimlook af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MANGE KØB FRA BERLIN