PÅ DET SENESTE HAR JEG...

SAKS POTTS SS18 KØB

img_5097-kopi

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

Ja, ja, jeg er super nem at regne ud – og selvfølgelig havde jeg udset mig et par favoritter fra Saks Potts’ SS18 kollektion, der netop har ramt butikkerne. Jeg havde egentlig kastet min kærlighed på den lange, hvide tallerede læderfrakke med mintgrønne pelsdetaljer, men besluttede i stedet at gå i en anden retning – nemlig med den fine, korte, ternede lyserøde sag samt den fine, lyserøde badedragt. To items, jeg har ventet på at klikke hjem, og som jeg allerede nu er super glad for.

De kan sgu ét eller andet med detaljer, og så tør de tage chancer og levere noget uventet. Jeg er vild med det!

Overvejer du et lån til dit næste tøjkøb? Så sørg for undersøge dine muligheder først med en tjeneste som Matchbanker.dk.

4 comments

 • Vibeke

  Kære Marie – Jakken er bare så fin og den er også overraskende let at have på. Jeg er inspireret❤️
  K/V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey søde Marie :)
  Køber du tingene på Saks Potts egen hjemmeside?
  Knus 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...