MY MY BABY BLUE

MIN NYE FETISH

dukker

Okay, i frygt for at lyde fuldstændig sindssyg, så har jeg fået en ny “fetish”, som jeg dyrker, som var det orgasme-garenteret sex: Dukker. Eller rettere, dukkemagere. Jeg bruger “discover” funktionen på Instagram en del, og i en periode dukkede der mange af disse såkaldte dukkemagere op, hvis funktion på Instagram er at skabe fra bunden, eller at købe færdigproducerede dukker, “rengøre” ansigtet og fjerne håret på disse, og kreere nye looks.

Altså, jeg er jo en kvalificeret pige-pige, og har derfor altid elsket dukker – men det har næsten taget overhånd for mig, at kigge disse profiler igennem og sukke af begejstring over de fantastisk smukke væsener, dukkemagerene skaber.

Mine favoritprofiler er Skvortsovy DollsMagdalena og Olga Kamenetskaya, som laver de smukkeste kreationer, og hvor alle ovenstående billeder er lånt fra. Jeg ønsker mig en dukkesamling, haha!

4 comments

 • Du er ikke den eneste, jeg er også fornylig blevet besat af at se disse dukke-makeover. Har du set hende her? Det er sygt så god hun er til at give dukkerne en celeb-makeover.

  https://www.youtube.com/watch?v=tWEqc0tVeq4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Kun mig der synes de er pænt creepy de dukker? Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ah! Jeg troede kun, det var mig, der nærmest var besat af at se “re-doing” af dukker. Jeg har altid været dukke-barnet, forstået at jeg havde et kæmpe antal antal ag Barbie og Bratz. Jeg synes, det er det vildeste at se dukker få en “make-over”, der passer så godt ind i nutiden med hår og makeup. Ha ha, jeg er så begejstret for, at du har delt decideret profiler. Jeg har kun formået at finde enkelte videoer på profiler, der dyrker alt andet random.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Idrk….jeg synes de er SUPER creepy.
  Prøv også at google marzipan babies :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY MY BABY BLUE