HEJ FRA EN GLAD PIGE

MIG-TID

a84e07f4-27f8-468c-91c9-b8a28c48b9b6

REKLAME FOR FUZE TEA: I onsdags var jeg, sammen med en masse andre skønne influencers, inviteret til lanceringen af en den nye icetea Fuze Tea i Magasin.

Forinden havde jeg selvfølgelig selv modtaget læskedrikken for at “godkende” smagen, inden jeg takkede ja til kampagnen. Og jeg elsker den! Jeg er generelt set stor fan af icetea, og denne kommer i tre versioner: Fersken, citron og fersken + hibiscusblomst – sidstnævnte er min favorit, og smager fantastisk med isterninger, helt afkølet – både til maden eller som læskende element på farten.

602be827-0c50-4f7c-8a33-2456dd08772f

Iceteaen er lanceret under mantraet “me time” – altså, den tid, du tager til dig selv for at oplade, restituere og slappe af. Under arrangementet blev der holdt oplæg fra henholdsvis blogger Laura Lawaetz og designer Cecilie Bahnsen. Laura fortalte, at “me time” for hende handler om at dyrke sig selv uden at være fokuseret på et resultat, og at lægge sin skemalagte hverdag, både som mor og hårdtarbejdende digital redaktør for ELLE, væk for en stund, og fokusere på nuet med dyrkning af yoga. Cecilie fortalte, at “me time” for hende var at arbejde med sine kreative ideer og se dem komme til live, og den terapeutiske effekt, fordybelse kan have.

1d88c462-219e-4138-8b22-0fa2ee982da9

Jeg kan relatere til begge dele. Ligesom Laura, er “me time” for mig også tid, jeg bruger på mig selv, som ikke nødvendigvis er så resultatorienteriet som resten af min hverdag. F.eks. var mit keramikkursus med min mor sindssygt givende for mig, fordi jeg fik lov til at sidde og mødes med noget kreativt sammen med min fantastiske mor.

89301820-d6c8-4ac5-b13b-4d5bd6ff325a

En anden, lidt nyere interesse for mig i “me time”-genren er blomsterbinding. Der er noget beroligende og samtidig forløsende ved at mixe og matche smukke blomster og skabe buketter, der spreder glæde og liv.

8bfc6a91-fb0c-44ec-8a82-f2bba65a9b21

I en travl, hektisk og i stigende grad digital præget verden, er det sindssygt vigtigt at tage sig tid til at se lidt indad og dyrke sig selv indefra, i stedet for udefra. Om det så er med madlavning, sport eller kreative interesser. Hvad er din favorit “me time”?

3 comments

  • Clara

    Where is your blazer come from?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg forbinder et godt karbad med “me time” eller en aften alene hjemme, hvor jeg kan æde alt det slik jeg har lyst til og se masser af reality tv – uden at kæresten kan komme med sin holdning ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ FRA EN GLAD PIGE