"THE NEW SHIRT"

LÆR MIG AT KENDE: HVAD HAR JEG I TASKEN?


SPONSORERET AF GUM SOFT-PICKS: I de gode, gamle bloggerdage var “what’s in my bag”-indlæg en fast bestanddel af alle influencers feed, og nu genoptager jeg succesen i moderne form, nemlig med en videoversion af det klassiske post.

skaermbillede-2017-10-26-kl-10-39-08

Videoen er lavet i samarbejde med Sunstars nye produkt GUM Soft-Picks Advanced, som er de fineste, lyseblå tandstikker, som jeg altid har med mig i tasken. Som jeg også nævner i videoen, så startede behovet for at medbringe tandstikker med mig efter en tur til Paris med en veninde, hvor hun havde været smart nok til at tage tandstikker med, og jeg selv manglende. Til GUM Soft-Picks Advanced medfølger et lille etui, så de er lette (og hygiejniske) at medbringe på farten. De fåes i Matas og på apoteker.

aa42f0ad-1934-4b95-8937-d273f1ab0cc1

Jeg har også en lille konkurrence i ærmet til jer! Præmien er udloddet på vegne af GUM Soft-Picks Advanced, og består af en masse lækre produkter fra GUM. Læs mere og deltag i konkurrencen på Instagram her!

6 comments

 • Freja

  Hej Marie.
  Jeg synes virkelig din nøglering er fin, og kan se at du har svaret en anden, at den er fra Kyoto?
  Er det forretningen på Istedgade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Forretningen ligger på en sidegade til strøget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er emballagen bare cute!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Sikke en hyggelig lille video :) Hvad er det for en kinesisk butik, hvor du har købt nøgleringen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"THE NEW SHIRT"