6 HVERDAGSOBSERVATIONER OG SITUATIONER

FÅ DINE P-PILLER MED POSTEN

3a38040d-6ffd-4f7d-b44a-ea283caa9194

ANNONCE FOR PRACTIO: Tøser, tøser, tøser… Jeg har glædet mig til at dele verdens smarteste p-pilleabonnement med jer, som jeg ville ønske, jeg selv havde været stolt opfinder af:

Jeg tager p-piller, og har gjort det fast i over 10 år, og har derfor, gennem disse mange år, haft en del panik-ture på apoteket inden ferier, byture og lignende, for at hente p-piller i sidste øjeblik, fordi jeg havde glemt at holde styr på den mængde, jeg havde liggende derhjemme. Så sent som i juleferien styrtede jeg ned på apoteket med min familie i hælene (fordi de var på besøg, og jeg havde været utjekket og glemt at tjekke op på det hele), for at nå at hente en ny pakke p-piller inden nytår – fordi det virkelig ville have været ærgerlig timing med menstruation kombineret med lille, pastelfarvet kjole og hvide tights til nytår.

Men det er heldigvis slut nu – for jeg er blevet bekendt med den mest geniale tjeneste, der på simpel vis hjælper mig med at holder styr på det hele, og som sågar sender mig mine p-piller direkte hjem til mig, når jeg er ved at løbe tør.

Tjenesten er udviklet af Practio, og er en form for abonnementstjeneste, som holder øje med, hvornår, du er ved at løbe tør for p-piller (eller minipiller), og sender en ny pakke, når du er ved at løbe tør. Forsendelsen er gratis. Ligesom på apoteket, får du sågar muligheden for at udskifte mærke til billigste alternativ. Oprettelsen er nem og enkel, og jeg er allerede helt vildt glad for at receptfornyelsen sker online og jeg bare kan hente mine p-piller i postkassen.

Når man tilmelder sig skal man svarer på nogle spørgsmål, inden man bliver godkendt til, at kunne benytte sig af servicen. Det er ren og skær sikkerhed, og i den anden ende sidder der en autoriseret læge og vurderer om, det er sikkert at du benytter dig af tjenesten.

Practios abonnementservice kobler dig op med apotek, som dernæst sørger for både at bestille og sende dig p-pillerne. Du vælger selv hvilket af de apoteker, som Practio samarbejder med, som du vil bruge. Man kan faktisk bestille helt op til 4 omgange af p-piller, og så kommer de bare løbende automatisk. Det passer med ca. et års forbrug af p-piller. Det er altså meget smart!

Man skal være 18 år for at kunne benytte sig af servicen, og du skal også allerede være i gang med enten p-piller eller mini-piller. Hvis du er over 36 år eller ældre, så kan du kun bruge abonnementservicen til minipiller.

Så er du en ligesom mig, som allerede benytter sig af p-piller, så kan dette muligvis være noget for dig.
Besøg Practio her.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 HVERDAGSOBSERVATIONER OG SITUATIONER