MA OG RIE

ENDELIG FANDT JEG DET

fd891410-3c2f-499f-8e80-9fa73126dbc7

NØJ, hvor har jeg GLÆDET mig meget til denne dag! For et par år siden så jeg dette underskønne fotografi i vinduet hos Rue Verte, og har bare ikke kunne slippe det siden. Det nåede selvfølgelig at blive solgt inden, jeg fik sparet pengene sammen til det, men for et par uger siden besluttede jeg mig for en intens indsats på at finde fotoet igen og få det hjem. Som I nok kan regne ud, lykkedes det sgu!

Fotografiet er af den schweiziske fotograf Michel Comte, og sender mig væk i smukke, poetiske drømme. Det skulle altså bare være, og nu er det!

Jeg satser på, at fotografiet skal hænge over min seng i soveværelset, men jeg er ikke helt sikker endnu. Måske jeg lige skal mærke ordentligt efter.

2 comments

 • Tine

  Kære Marie, Er billedet købt med rammen eller har du købt det hver for sig? I så fald, hvor har du fået fingrene i det? Eller måske du ved noget om hvor jeg kan få fat i meget store simple rammer med plexiglas? Jeg leder efter nogle der er over 150 cm lange.

  Fotografiet er betagende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Rammen fulgte med. Der ligger en god rammemand på Nørrebro, men kan simpelt hen ikke huske navnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MA OG RIE