MIN NYE FETISH

EN NÆVNEVÆRDIG AFTEN

f8cdfddf-ac42-4667-9365-1c67e277ec06

Torsdag mødtes jeg med min veninde Anne for at spise og tage i teatret. Det endte med at blive en af de bedste aftener længe! Annes sæt er fra Envii, og jeg er i jeans fra Levi’s og skjorte fra Minumum.

b05cc4c3-a4ea-4fc9-9dd1-0b8b1082f19d

Vi spiste på Spuntino på Vesterbro, hvor en menu kun koster 275kr., og giver dig en bred vifte og tilpas mængde af italienske lækkerier. Utroligt lækkert. Selvfølgelig delte vi også en flaske hvidvin.

873f2690-eae6-4ce3-b45b-931985314713
Og SÅ stil aftenens højdepunkt! Premiere på Book of Mormon på Det Ny Teater. En musical, jeg har lyttet til længe, og som endelig er sat op herhjemme. Det er klart blandt de bedste musicaloplevelser, jeg nogensinde har haft, og den allerbedste herhjemme. Er man ikke til musical, vil man stadigvæk dø af grin over den makabre humor, og elske de karikerede figurer pakket ind i storslået musik og scenografi. KÆMPE anbefaling!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE FETISH