LET OG HURTIG TRØFFELPASTA

EN KVINDE-DRØM

8ab3753a-1100-45f8-a5de-14fe25d723c9

Et Chanel suit har længe været en drøm for mig, og da jeg fandt dette fantastiske, lyseblå vintage sæt fra Chanel med kort pencilskirt og taljeret blazer, var jeg simpelt hen nødt til at slå til. Det er for mig lidt et symbol på at være blevet voksen, at bære sådan er suit, og et sæt som dette holder maaaange år, hvis man passer godt på det.

4 comments

 • Rikke

  Et rigtigt Chanel Suit og en Balmain Blazer, er mine “voksen” items. Men lige når jeg tror, at nu skal det være. Så kommer der en taske eller nogle sko på tværs, så jeg er ikke blevet voksen endnu ;-)
  Glæder mig til at se hvad du vil matche suitet med og hvordan du vil style det. Må man være fræk og spørge til prisen? en, to eller tre måneder på havregrød? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, det kommer måske en dag! Prisen var faktisk virkelig god, så havregrøden gemmes til en anden god gang, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er det købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET OG HURTIG TRØFFELPASTA