SAKS POTTS SS18 KØB

DR PRODUKTIONER, DU SKAL SE LIGE NU

Weekenden er skudt i gang, og jeg elsker personligt søndage med DR catching up tema – og derfor har jeg lavet en lille liste med skønne, sjove, seriøse og hyggelige programmer, som jeg varmt kan anbefale, at I spenderer jeres weekend i selskab med:

18611194-herrens-veje

HERRENS VEJE: Endnu en fuldstændig fabelagtig serie-produktion fra DRs side om en moderne præstefamilie med Lars Mikkelsen i rollen som patriarken Johannes Krogh. Jeg var personligt lidt skræmt fra serien grundet det kristne fokus, men serien er meget mere end det, og trods de bibelske metaforer, er det en super relevant samtidsfortælling om en familie i opløsning. Skuespillet er fænomenalt, historien gribende og temaet interessant. Jeg krydser allerede nu fingre for en sæson 2! Se alle 10 afsnit her.

1513938724_159313504

KODEN TIL KÆRLIGHED: En ny dokumentarserie fra DR, hvor forskere ved hjælp af videnskab har sammensat otte singler i 4 forskellige forhold, som skal leve sammen en måned. Parrene er dannet på baggrund af store mængde data, og altså ikke følelser og kemi, og er derfor super interessant for et føle-menneske som jeg at følge med i. Serien er netop begyndt, og du kan se første afsnit her.

156723743

X-FACTOR: Okay, jeg ved ikke engang, hvor jeg skal begynde her. I kender helt sikkert alle sammen X Factor, men måske havde I, ligesom jeg, overset, at første afsnit altså blev sendt 1. januar. En ny sæson er altså skudt i gang, og rocklegenden og min favorit blandt danske kunstnere Sanne Salomonsen er ny i dommerpanelet, sammen med Remee og Blachmann. Det er rart at se de to garvede dommere sammen med en tredje, som de rent faktisk respekterer. Jeg hepper allerede på Andreas! Se X Factor her.

1512554701_rosa_og_trine_8372

DEN STORE JULE- OG NYTÅRSBAGEDYST: Hvis I nu, ligesom jeg selv, slugte sidste sæson af Den Store Bagedyst og næsten har abstinenser efter en ny sæson, så kan denne sult blive tilfredsstillet en smule – der blev nemlig produceret en jule- og nytårsedition af programmet, som er lige så hyggeligt, lækkert og løjerligt som det originale program, og som rummer nogle af mine favoritbagere fra Den Store Bagedyst – bl.a. Rosa. Se de to “ekstra”-afsnit her.

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAKS POTTS SS18 KØB