SØDME ER DIT STØRSTE TALENT

TØMMERMÆNDS-OBSERVATIONER

3bd4fbf6-37dc-4735-8477-697d1c583be4

– Ligesom en forstærkning af ens personlighed ved indtagelse af alkohol, påvirkes ens dømmekraft rent påklædningsmæssigt. Jeg er bagstiv nok til at have iklædt mig så mange forskellige farver, at tønden til fastelavn ville dø af misundelse. Og jeg opdagede det først, da jeg trådte ud af døren og så alle blikkene fra forbipasserende.

– Hvem skrev jeg til i nat? Eller rettere: Hvem skrev jeg IKKE til i nat. Jeg kan næsten få et kick ud af at have opført mig sobert, og det fortæller næsten for meget om mine sædvanlige SMS-vaner i beruset tilstand.

– Morgenmadsaftaler dagen derpå er no go. Jeg havde planlagt at mødes med to veninder, hvilket var fantastisk hyggeligt, men som også pressede mig til at stå op kl. 9 efter blot 4 timers søvn.

– Jeg forstår ikke typer, det sætter 3 alarmer med 10 minutters mellemrum om morgenen, altså forstår jeg ikke min veninde, der sov hos mig i nat, og praktiserede dette – og ikke bare tre alarmer; tre alarmer med forskellige lyde. Jeg har aldrig ønsket at blive vækket af et båthorns-spetakel med sirener indover – BÅT BÅT BÅT! Og 10 minutter senere med følsomt jazzklaver. Jesus. Ja, den her går direkte ud til dig, Alfie – du er blacklistet fra sleepovers!

– Gud, hvor er det bare lortekoldt på fingrene at gå og skrive dette indlæg. Årsagen til de, sandsynligvis mange, slåfejl skyldes forfrysninger.

– Fedt, fedt, fedt tidspunkt at møde sin ekskæreste og første rigtig store kærlighed.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

SØDME ER DIT STØRSTE TALENT