PERFEKT TIL DECEMBER

SYG-I-DECEMBER LOOKET

e837462c-0d68-41a4-bc57-8f9b108a502a 235ed13a-2cac-4a11-80c8-18b1534fa5c6

REKLAME FOR MINIMUM: MINIMUM BUKSER || MINIMUM BLUSE

Jeg er fandeme gået hen og blevet syg! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været rigtig syg, og jeg keder mig allerede helt vildt meget. I dag har jeg taget et langt karbad og set Modern Family, og har lige nu bacon/avocado-hapsere i ovnen. Lidt treating skal der til for at få immunforsvaret back on track.

Sættet her med bukser og top fra Minimum i den skønneste, røde farve og sporty detaljer købte jeg faktisk for et stykke tid siden, men havde glemt alt om det! I dag skulle det selvfølgelig på – det er jo det perfekte syg-i-december look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFEKT TIL DECEMBER