DET ENESTE ITEM, JEG HAR FORTRUDT, AT HAVE SOLGT

SCARLETT ICON – JEANS TIL ET GODT FORMÅL

ikke-navngivet-1

SPONSORERET AF LEE: For et par uger siden blev jeg kontaktet af angående en virkelig fin kampagne, som jeg nu har æren af at dele med jer – hvilket jeg har glædet mig umanerligt meget til. Kampagnen er lavet i samarbejde med Lee, og er den eneste af denne type kampagne, jeg nogensinde har lavet, hvilket gør den både ekstra sjov og enestående for mig at være del af:

ikke-navngivet-1

Jeg har nemlig redesignet to par af Lees klassiske, og bedst solgte, jeans i Scarlett-modellen sammen med en skrædder, og auktioneret dem væk gennem Instagram. Pengene går til en dansk velgørenhedssag til ære for kvinder, Danner. Det ene par blev auktioneret væk gennem min egen Instagram-profil, og det andet par gennem Bahnes, som har været samarbejdspartner på projektet.

Jeg er selv super stolt af og vild med resultatet – som blev to par feminine jeans med påsyede blomster: Det ene par i den klassiske Scarlett shape, skinny pasform og det andet par med påsat stykke ved læggen for at opnå en retro 70’er feel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ENESTE ITEM, JEG HAR FORTRUDT, AT HAVE SOLGT