DEN PERFEKTE TANDBØRSTE

KASHMIR-SØNDAGE

62fc66a0-275d-4989-8f1d-1dc629dcd6d9 d9472b29-b888-41a9-bd48-543444764ebd

SPONSORERET AF & OTHER STORIES: & OTHER STORIES STRIK 950kr.

Denne weekend har været VILD. Hele dagen i går havde jeg fornemmelsen af, at jeg burde skåne min krop for alkoholiske drikke i en periode. Fredag endte jeg spontant på dansegulvet efter en middag, og lørdag fejrede jeg min 26-års fødselsdag i stor stil med cocktailbar i min lejlighed sammen med mine bedste venner og veninder – mere om det senere hen!

I hvert fald, så er mit go-to søndags/tømmermænds look næsten altid bestående af noget kashmir, hvis det da består af noget som helst overhovedet (kontoret overfor mig har sat en papfigur op i vinduet forestillende en kvinde med korslagte arme – måske det er en hentydning alà “Øøøh, gider du tage noget tøj på?”)  og jeg har faktisk nærmest haft denne fantastiske, kashmir-sag på hver dag, siden jeg modtog den (hvilket kontoret måske værdsætter).

2 comments

 • Lise

  Hej Marie.
  Jeg kom til at tænke på, om du har besluttet dig for, ikke at farve dit hår længere? Jeg er selv farvet blondine, og synes det er så træls at udgroningerne skal farves HELE tiden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, jeg besluttede det for et halvt års tid siden, og jeg har bare været sindssygt lykkelig for beslutningen! Ét er at slippe for besværet (og pengene) hos frisøren, noget andet et, at ens egen hårfarve som regel også går bedre med hudtonen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE TANDBØRSTE