SCARLETT ICON - JEANS TIL ET GODT FORMÅL

MIN FØDSELSDAGSFEST

3 5 2 4 1 6

Sponsoreret af Only Cocktails: Nøøøj, hvor har jeg glædet mig til at fortælle om min fødselsdagsfest i lørdags og ikke mindst de fantastiske, våde varer, vi fik serveret af de seje, dygtige og nytænkende cocktailsgutter fra Only Cocktails!

Jeg havde inviteret mine bedste venner og veninder til fest og fejring af min 26-års fødselsdag, og i dén anledning allieret mig med Only Cocktails, som joinede festen på bedst mulige måde; nemlig med de skønneste drinks i den vildeste, nærmest gastronomiske stil.

Jeg elsker fester, jeg elsker at danse og jeg ELSKER cocktails. Når jeg er ude og spise, drikker jeg gerne cocktails både inden og efter maden, og når der er kælet for både smag og æstetik, synger både mund, mave og forkærlighed for Instagram-venligt materiale af lykke – og her kan jeg uden tøven smide den vildeste anbefaling efter Only Cocktails.

Only Cocktails er et nyt og totalt eksklusivt cocktailkoncept, som både tilbyder cocktailcatering og cocktailkurser, hvoraf førstnævnte var oplagt i forbindelse med min fest. Drengene kom selv og satte den fine bar op i min lejlighed.

Til min fest fik vi serveret ovenstående cocktails: ”Sloe Motion” (Den orange med figen), ”Purple Rabbit” og ”Yellow Yum” (den med passionsfrugt og Peter Beier Chokolade pynt).

6 comments

 • Maja

  Det ser virkelig fint ud! Nu snager jeg for vildt. Men jeg synes det er 100 år siden, at jeg har set noget til Emilie V herinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det var virkelig fint! Det bliver desværre for privat at svare på, men jeg forstår godt, at du spørger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Jeg havde også regnet med, at det var privat ;) har lige set dig i din smukke pels. Du ser sgu godt ud i den også irl ! :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Marie
  Hvor har du købt dine Gucci strømpebukser?:)
  -Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCARLETT ICON - JEANS TIL ET GODT FORMÅL