GLÆDELIG JUL!

LÆS ELLER GENLÆS MINE 10 BEDSTE INDLÆG I ÅR

Dagtimerne D. 31. december snegler sig altid afsted, og derfor har jeg underholdningen parat! I år har jeg forsømt jer med hensyn til mængden af posts herinde. Faktisk vil jeg gå så langt, som at sige, at dette har været mit mindst produktive år ift. mængde af indlæg her på bloggen, og det må I fandeme undskylde – men der har været så sindssygt mange andre ting i mit hoved, som jeg har prioriteret. Til gengæld vil jeg alligevel påstå, at jeg har leveret nogle af mine bedste indlæg nogensinde i år – nogle længere, følsomme og sindssygt personlige indlæg. Disse indlæg fremgår af listen herunder, hvor jeg selv har placeret de, ifølge mig selv, ti bedste indlæg her på bloggen i 2017. Har I nogle indlæg, I husker særlig godt fra i år? Og hey – hav lige verdens skønneste aften – og så ses vi i 2018!

img_2452

10. GIRLS ARE AWESOME!
“Hun begyndte at lukke sig ind i sig selv, og fik for snart 10 år siden konstateret en spiseforstyrrelse, som skulle knuse mit, og hele familiens, hjerte. Jeg elsker Lærke højere end nogen anden – og at se hende svinde ind og lade sygdommen overtage det liv, hun ikke selv længere kunne overskue at leve, var decideret ubærligt.”

img_6509

9. ONDT I HJERTET
“At ville hinanden – og have kærligheden dertil – er bare ikke nok til at leve livet sammen. Med tiden indser man vigtigheden af fælles værdier, drømme og standpunkt i livet, og på mange punkter var Philip og jeg for forskellige.”

img_8819

8. SØNDAGSBANGE
“Jeg skal lære, at min frygt for søndage, som her bliver et synonym for alt, jeg ikke bryder mig om ved min hjernes processer, også er en del af mig, som jeg skal lære at kende og elske, og ikke må fremmedgøre.”

ikke-navngivet-1

7. TYPER PÅ TINDER, DU HELT SIKKERT KENDER
“Youngster fuckboy’en er netop flyttet i lejlighed med sine 2 bedste kammerater på ydre Nørrebro (host…Nordvest!).”

img_8836-1

6. TRENDS, INSPIRATION OG ANTI-FASHION
“Til de uforstående af jer kan jeg tilføje, at Miss Sixty jeans var et par bukser så stramme, at det krævede en særlig ligge-på-sengen teknik at få dem på, og at D&G toppe egentlig var undertrøjer fra Dolce & Gabbanas daværende underlinje D&G.”

ikke-navngivet-1-1
5. VI, DER INTIMIDERES AF KVINDER I GRUPPER

“Elevatorblikket, de rynkede øjenbryn og den sagte sladren efter gør mig djævelsk usikker. Også selvom det sikkert bare handler om, at mine bukser er bredere end gennemsnittet og min jakke sprælsk.”

img_1798

4. LAD OS TALE LIDT OM AUTORITETER
“Sommetider er jeg så fintfølende, at min egen idé om disse bliver virkeligheden, således at jeg intuitivt lader statusforholdene være endnu mere synlige, end de måske i virkeligheden er.”

a98d2a54-b8c7-4ab6-8fd1-68ffc00c1892

3. GØR MODE MIG DUM?
“Jeg kan altså ikke dét dér. Og jeg er træt af at lade som om, at jeg kan. Jeg ELSKER mode – og jeg bliver nok aldrig kureret helt for min pyntesyge og hang til smukke genstande, men jeg gider ikke længere at spille rollen som lykkelig showgænger.”

64d72ce6-f898-4262-9891-f212327eaf9b

2. “MINE VENNER ELSKER DIG, DE KAN BARE IKKE LIDE, AT DU ER BLOGGER!”
“Det er paradoksalt, at jeg lever af selviscenesættelse og mig selv som brand, og alligevel formår at skabe fjender. Måske jeg bare gør mit arbejde dårligt, eller måske går fordommene bare forud for realiteterne.”

fba168f4-14f2-492c-89b5-f22b8547dd62

1. SØDME ER DIT STØRSTE TALENT
“Dit CV vil sandsynligvis aldrig være så unikt eller dit karaktergennemsnit så højt, som din jobsøgning kræver, og derfor er personlighed din største kvalitet – og at lade sødme være grundpillen i ens fundament er det mest charmerende, jeg kan komme på.”

2 comments

 • Stine

  Hej Marie.

  jeg leste akkurat det første innlegget om din søster, og satt med tårer i øynene om hvor glad du er i henne og støtter henne igjennom alt hun gjennomgår, dere er virkelig sister goals!! Jeg har gått igjennom meget av det samme som henne, så dette gikk virkelig inn på mig.

  Jeg vil også si at jeg leser bloggen din, og jeg elsker måten du formulerer dig på men også har du en mega fet klesstil!!

  Masse kærlighed fra Norge
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak skal du have <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL!