KASHMIR-SØNDAGE

HÅR-TUTORIAL: MIN YNDLINGS PARTY FRISURE

SPONSORERET AF APOTEKETS: APOTEKETS HEAT PROTECTION SPRAY 59,95kr. || APOTEKETS HAIR MOUSSE 59,95kr. || APOTEKETS MUD WAX 59,95kr. || APOTEKETS HAIR SPRAY 59,95kr.

Jeg har lavet endnu en lille hår-tutorial til jer i samarbejde med Apotekets, denne gang med et super relevant fokus her i december; nemlig party! Min foretrukne partyfrisure er de små, 00’er inspirerede krøller – og her har jeg skabt looket ved hjælp af Apotekets produkter. Hvis I ikke allerede har set min første hår-tutorial, med guide til hverdagsfrisuren Brigitte Bardot-style, så har I stadigvæk muligheden for det her.

img_5088-kopi

Lige nu har du mulighed for selv at prøve produktserien fra Apotekets af: Apotekets udlover nemlig ét produktsæt inkl. gavekort på 1000kr. til frisørsalonen Salon Zoome (i København), heldige vindere! (Transport til frisøren er for egen regning.) For at deltage i konkurrencen, skal du smide en kommentar til indlægget her med en begrundelse for, hvorfor netop du skal vinde Apotekets stylingprodukter og turen til frisør. Vinder finder og offentliggør jeg om en uge i kommentarfeltet. Held og lykke!

 

23 comments

 • Linda

  Jeg ville give gavekortet til min søde søster som virkelig ønsker sig en tur hos frisøren men desværre ikke har haft råd på det sidste… tak for en dejlig blog!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville elske at vinde både produkter og gavekort som helt sikkert vil blive brugt på en tiltrængt klipning. En masse arbejde og andre stress faktorer har gjort at selvforkælelse (desværre) ikke står i første række, så jeg ville elske en god undskyldning som at have vundet en konkurrence .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh hvor ser det sejt ud og hvor kunne det være fedt at forsøge med samme frisure! Men men men mit hår er langt og trist og skal klippes kortere før det fungerer med det look, og en tur til frisøren ville naturligvis gøre tricket! Og så skader det slet slet ikke at få frisket sig selv lidt op midt i en aaaal for stresset eksamensperiode lige nu! :( Krydser fingre! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia K. Jakobsen

  Jeg har dreng nummer to på vej og som single mommy (Hard working btw ☺️), så kunne jeg virkelig godt nyde sådan en treat. For mig er en tur til frisøren en sand luksus og jeg slapper så godt af og nyder min alenetid der – satser på en sød veninde vil passe for mig, hvis jeg var så heldig. Plus mom do: jeg må simpelthen have kippet mit hår kort igen! Jeg gik fra Mega langt hår til sådan over skuldrene og fik simpelthen så mange komplimenter og så er det endda nemt at have med at gøre 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg blev for nogle måneder siden klippet relativt korthåret, og jeg har simpelthen så svært ved at style det. Men jeg har på fornemmelsen, at det krøllede look ville gå så sejt til min korte page, så jeg ønsker mig sådan at vinde de her produkter og en tur til frisøren (pyha, kort hår skal klippes tit!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op du ser bare så sød ud med krøller!!! Så flot :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesophie

  Jeg er lige nu igang med min srp skrive periode på 3 år af gymnasiet og det nogle hårde seje dage. Derfor ville det være super lækkert at forkæle mig selv når jeg endelig er færdig om lidt under 14 dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak

  Jeg er vild med dit ghetto fabulous hår Marie – jeg vil gerne style mit på samme måde! Det kunne være spændende at prøve apotekets hårprodukter, og da jeg ikke har været til frisør i et halvt år trænger lokkerne virkelig også til en kærlig hånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Efter at have prøvet masser af forskellige hårfarver og -frisurer som yngre, er jeg endt med en ret flad og kedelig hårpragt, som godt kunne trænge til en kærlig hånd. Jeg (og mit hår) ville elske at vinde en omgang selvforkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IA

  Jeg er gravid og selvom der er delte meninger om frisørbesøg og stylingprodukter, så er det vigtigt for mig, at føle mig pæn – også når jeg er gravid. Derfor krydser jeg virkelig fingre for at vinde.
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Uh, hvor lækkert! For en studerende på S.U er der ikke meget plads i budgettet til frisørture, så jeg ville elske at blive forkælet med lækre produkter og en tur under saksen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg ville elske at vinde, da jeg altid er på jagt efter nye gode produkter. Derudover eeeeeelsker jeg at få klippet mit hår. En tur hos frisøren er virkelig en luksusting, jeg godt gad forkæle mig selv med meget oftere, end jeg gør :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamila

  Jeg afbleger mit eget hår – fra nærmest sort, til platin, på mit eget badeværelse, hah! Det har resulteret i forskellige nuancer, og meget knækket hår, især på toppen, åh. Det ville betyde alt for mig, og trods det knækkede hår, så ville en ens flot nuance allligevel kompenserer lidt for det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  En tur i frisør stolen ville betyde at jeg kunne få lavet permanente krøller – det gad jeg jo godt. Træt af lidt slasket hjemmeklippet hår, hvis jeg vandt gavekortet så tror jeg der skulle ske nogrt vildt med mig hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Åh, jeg ville seriøst elske at vinde den her konkurrence! Jeg har virkelig langt og tykt hår, men de sidste mange år, har jeg bare fået klippet spidser hos min mor og sparet frisøren væk. Hvilket har resulteret i en lidt klasket og kedelig frisure, alt for ofte, så en tur til frisøren + lækre produkter og dine skønne guides, ville altså gøre underværker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Efter en graviditet og amning, så er mit hår simpelthen så trist og tyndt. Derfor ville jeg blive SÅ lykkelig for at vinde lidt 1. Hjælp i form af frisør og lækre produkter. Tiltrængt!
  Jeg krydser alt hvad jeg kan for at gå lidt liv i mor-garnet igen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil krydse mine fingre for at vinde disse lækre produkter + en tur til frisøren, fordi styling af håret og jeg har aldrig fungeret godt sammen, det bliver hurtigt bare sat op i en kold eller hængt løst. Hårprodukter er aldrig noget jeg har købt til mig selv, fordi jeg ville ikke vide hvordan jeg lige skulle gribe dem an og så ville det bare være “spild af penge” at de aldrig blev åbnet og når man er studerende på SU og travlt med skolen, bliver nogen ting desværre pritorieret mindre end andre, og hvor er det ærgerligt, når alt man ville ønske sig var en lækker frisure og især i denne højtid. Lækker selvforkælelse i denne tid, og især som skulderklap til mig selv når hele december måned skal bruges på opgaveskrivning. Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Sikke en fin præmie! 😍 Jeg ville elske at vinde, da jeg har erhvervet mig den slemmeste leverpostejsfarvede udgroning, da mit SU-budget (desværre) ikke tillader at forkæle mig selv med lyse sriber – eller lækre hårprodukter for dens sags skyld!
  Glædelig jul 🌟🎄 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh den skønne jule-tid ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes, at jeg skal vinde, fordi jeg bare er håbløs til hår! Jeg er sej til makeup, tøj, helheden af et look – og så glemmer jeg bare mit hår. Det er lidt kikset.. Men med nye produkter og fede tutorials, så kan det være at jeg rent faktisk kan blive komplet stilet 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil meget gerne vinde gavekortet til en frisør tur og ikke mindst produkterne fra apoteket. Mest af alt fordi mit lange lange hår, får alt for lidt pleje og jeg har i de sidste mange år haft snakket om at få lavet lyse striber hos frisøren. Det er dog aldrig blevet til mere, da det jo hurtigt løber op i pris når man har så langt hår som jeg. Men selvforkælelse i den her lidt mørke tid, tror jeg alle ønsker sig. :-)
  Rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mit hår har i størstedelen af mine teenår + i mit so far 26-årige voksenliv været langt og lettere bølget. Jeg går max til frisøren (på frisørskolen) én gang om året og får studset spidserne, Hvis jeg vandt (eller bare havde råd til at gå til en ‘rigtig’ frisør) ville jeg gerne turde være lidt mere modig og ikke mindst få tips til, hvordan jeg kunne style mit hår på en spændende måde, så det ikke altid bare ender med at hænge/være i en knold. Det kunne jeg så efterfølgende øve mig på med de lækre produkter! Mit ultimative hårgoal er at få ligeså vilde skills og smukke frisurer som Khaleesi fra GOT, hæhæ!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KASHMIR-SØNDAGE