MINE 9 MEST LIKEDE BILLEDER PÅ INSTAGRAM I 2017

GLÆDELIG JUL!

575909f2-26a4-4458-af8c-544caec50e13

Hej søde tøser og drenge! Jeg ville sådan set bare lige checke hurtigt ind og ønske jer alle sammen en dejlig jul. Herhjemme er størstedelen af os ramt af sygdom, så vi tager den lidt med ro i dag – men de to sidste dage er den stået på jul hos henholdsvis mine bedsteforældre og forældre, da det hos os er traditionen at holde jul med min mors side af familien D. 23., og med min fars side af familien D. 24. Da både min farmor og farfar desværre er gået bort, er traditionen rykket hjem til mine forældre med tiden, således at vi faktisk holder jul med de samme mennesker to dage i træk. Ret hyggeligt!

I går stod den altså på tegnefilm (jeg elsker Frost kortfilmen “Olafs Juleeventyr”), flæskesteg, andesteg, brunkartofler, rødkål og så videre – efterfulgt af den bedste risalamande og spil.

Når man sådan er blevet voksen, så er mængden af julegaver reduceret en del – men jeg har alligevel haft en god høst i år! Jeg har fået penge, den fineste, gule kop fra min veninde (i min venindegruppe trækker vi én person hver, som vi skal give gave, så vi slipper for det helt store gaveræs!), Uffe Buchards bog om blomsterbinding, en hjemmestrikket sweater i den fineste, hindbærfarvede silke/uld, en tur til Berlin med familien, en stegepande, og en babystol til Lilli (som jeg har ønsket mig, til at stå hjemme hos mig, når hun nu besøger mig så ofte). Virkelig gode gaver!

Jeg håber at blive frisk til senere, da det i Næstved lidt er tradition at tage ud D. 25., fordi alle alligevel er hjemme på juleferie – og jeg gerne vil fejre denne tradition med min søster i år!

I morgen holder vi kæmpe julefrokost med min fars side af familien.

Jeg håber, at I alle sammen nyder tiden med familien, den gode mad, traditionerne – og at I får ladet op til et nyt år på rette facon. Glædelig jul!

4 comments

 • Sophie

  Hej! Hvis den hindbærfarvede sweater er den samme som på din instagram story, ved du så hvilken opskrift den er strikket efter? Min svigermor vil nemlig gerne strikke en til mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg desværre ikke, det er min mors venindes mor, der har lavet den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Marie! Glædelig jul og godt nytår til dig også. Hermed et spørgsmål i en helt anden boldgade: din apollosweater (set på din Instagram) inspireret af The Shining, er den hjemmestrikket? Og i så fald, har du en strikkeopskrift på denne? Min strikkeglade bedstemor er gået med til at strikke den til mig, hvis jeg kan finde en opskrift til hende. Og hvis du har købt den fra ny, kan du så røbe hvorfra? Krydser fingre for din hjælp! Mvh. Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det er den, min mor fik sin venindes mor til at lave den på gefühl, og selve Apollo mønsteret lavede min mor optegninger til i hånden, så jeg kan desværre ikke være behjælpelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE 9 MEST LIKEDE BILLEDER PÅ INSTAGRAM I 2017