HÅR-TUTORIAL: MIN YNDLINGS PARTY FRISURE

DET ENESTE ITEM, JEG HAR FORTRUDT, AT HAVE SOLGT

3dc2e72c-db57-4139-a1e3-cd93b7aa1cf8

Der er faktisk ofte nogen, der spørger mig, om jeg nogensinde fortryder salget af items fra min garderobe – og i de fleste tilfælde er svaret nej. Jeg er ret overvejet omkring salg af tøj, interiør og accessories, så det er faktisk nærmest aldrig sket, at jeg har fortrudt et salg.

Altså; indtil jeg sidste år solgte denne vintage kashmirstrik fra Chanel, og nærmest lige siden har grædt over det. Jeg solgte den sågar alt for billigt i forhold til, hvad jeg selv havde givet, hvilket kun gjorde situationen værre.

Siden hen har jeg SØGT med lys og lygte, og endda kontaktet den heldige pige, der købte strikken af mig, i håb om at kunne generhverve den, men ak.

På Gran Canaria var strikken igen oppe og vende i samtalen, og her besluttede jeg mig for en ret målrettet indsats for at finde den – og DET VIRKEDE! Jeg fandt strikken på eBay og bød det tårnhøje beløb, det krævede, men jeg VANDT auktionen og derved også retten til (at betale alt for meget for) strikken!

Nu er den min igen, og denne gang får den ikke lov til at slippe væk. Ha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅR-TUTORIAL: MIN YNDLINGS PARTY FRISURE