20% RABAT PÅ ALT HOS ASOS.COM

JEG HAR DESIGNET EN JAKKE

1 2 ikke-navngivet-1

SPONSORERET AF FURBYSOFIE: FURBYSOFIE X MARIE JEDIG “PALETTE COAT” 7999kr. || BILLEDER SKUDT AF STEFFEN BØGEHOLM

Uh, jeg har glædet mig meget til denne dag! Så blev det endelig tid til at afsløre nyeste skud på stammen af designssamarbejder med jer – da da da da da daaaa! Flere af jer har allerede bemærket denne jakke, som jeg har gået med den sidste måneds tid, og nu er det altid tid til at afsløre lidt om denne: Jeg har nemlig designet den selv, med hjælp fra søde Sofie fra FurBySofie.

FurBySofie tilbyder forskellige pelsprodukter, primært i mink, til priser, der ikke ruinerer økonomien – til sammenligning koster mange minkjakker op mod 50.000 kr., hvor imod min version, som også er i mink, kun koster 7999 kr. God kvalitet til gode penge er Sofies mantra, og dén idé fangede hurtigt mig. Grunden til den lave pris på min “Palette coat” er, at jakken er lavet af minkhaler, som normalt er et restprodukt – hvilket både giver et super cool look, men som også etisk giver en rar fornemmelse, da pels således ikke går til spilde. For mig at se, er én af fordelene ved at investere i pels nemlig holdbarheden, og jeg føler selv, at jeg har ramt et look, der balancerer det klassiske look med det legende, og som både kan bruges på forretningsmiddagen og til en tur i supermarkedet.

Du kan allerede nu pre order jakken på FurBySofies webshop her.

4 comments

 • Isabel müller

  Du minder SÅ meget om Carrie Bradshaw <3 Efter at have set Sex and the city serien, tænker jeg på dig hver gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det har jeg faktisk fået at vide før, vores persontyper lægger vist ret tæt op ad hinanden, hehe :-D Men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skulle have brugt dig som model på webshoppen💙💗⭐️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! Men webshoppen skal have et mere fast udtryk, så når hun nu har en “busmodel” synes jeg, det passer fint at bruge hende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% RABAT PÅ ALT HOS ASOS.COM