PÅ DET SENESTE HAR JEG...

HVORDAN GIK PROJEKT “RENEW LIFE”?

img_4952-kopir

Sponsoreret af Renew Life: I indlægget her præsenterede jeg jer for et nyt produkt, som jeg er begyndt at bruge – nemlig Renew Life Pure Biotic “Kvinde” – og som lovet, kommer her et lille follow up på virkningen: Som beskrevet i mit tidligere indlæg, har jeg altid døjet med oppustethed og ondt i maven, når jeg indtager særlige fødevarer såsom stærk mad og drikkevarer med brus, og har derfor sagt ja til samarbejdet her med et ønske om at minimere disse symptomer. Jeg må helt ærligt og reelt sige, at jeg faktisk har været positivt overrasket over virkningen. Jeg har faktisk aldrig haft så “rolig” en mave, som jeg nu, og det er stort set lige meget, hvad jeg indtager.

Renew Life Pure Biotic er et mælkesyrebakterie produkter, der holder tarm, mave og underliv i balance – altså, som hjælper med at stabilisere tarmfloraen og er god mod oppustethed. Den version, jeg har testet, er udviklet særligt til kvinder, og forebygger også urinvejsgener og svampeinfektioner.

69748323-4f90-4452-83fa-d00d2558bd21

Når min mave er i balance, er jeg i balance. Det er skønt, at problemer med maven faktisk kan afhjælpes på en simpel og smertefri måde – og jeg fortsætter i hvert fald med at tage Renew Life Pure Biotic efter samarbejdets ophør.

Lige nu tilbyder jeg en eksklusiv mulighed for, at I selv kan teste Renew Life Pure Biotic – I skal nemlig bare smide en besked i kommentarfeltet med navn, email, og hvilken variant, I helst ønsker (til dig selv, din mand eller børn), og så trækker jeg en heldig vinder, der kan få lov til at prøve produktet selv. Held og lykke!

59 comments

 • Karin

  Lige hvad jeg.. og mine 2 piger på 22 + 25 har brug for 🙏💕🌸😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Renew Life Pure Biotic til Kvinder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Renew Life Pure Biotic Kvinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Renew Life Pure Biotic Kvinde ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min mave og jeg ville blive SÅ glade for at kunne prøve Renew Life Pure Biotic Kvinde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørensen

  Renew Life Pure Biotic Kvinde – Den gad jeg godt prøve :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Camille

  Jeg vil rigtig gerne prøve den til kvinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil gerne prøve den til kvinder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Sestoft

  Jeg tror, jeg er der, hvor jeg føler, jeg har prøvet alt. Body SDS, kiropraktik, healing, diæter og alt muligt andet godt. Jeg ville være inderligt lykkelig, hvis det her kunne hjælpe på min evigt urolige mave, så jeg kan få mere tid til at være glad og mindre tid på sofa, når jeg så meget hellere vil være glad og young!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kvindeversionen gad jeg godt prøve :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Pure biotic kvinde lyder da som noget jeg skulle prøve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve kvindevarianten! Har altid lidt af maveproblemer, hvor den kan puste sig op, så jeg ser gravid ud, og den bliver stenhård og øm. Det ville være så skønt at komme af med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Til kvinde-mig :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alisa

  Min mave og underliv kunne virkelig godt bruge pure biotic “kvinde” ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Jeg kæmper meget meget irritabel tyktarm, så jeg vil meget gerne prøve at teste pillerne. Jeg ønsker mig kvindevarianten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det vil jeg gerne prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det vil jeg gerne prøve :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine V

  Det er simpelthen så spændende alt den fokus der er på, hvor stor betydning et velfungerende tarmsystem og en velfungerende, rolig mave kan have for vores velbefindende, velvære og ydre ! Det ville være for fedt at opleve det på egen krop ! Og det tænker jeg bedst ville give mig positive med Renew Life Pure Biotic Kvinde ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Min mave vil blive glad for at prøve Renew Life Pure Biotic “Kvinde” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Vil så gerne se om det virker og om det du skriver også kunne gælde mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Renew Life Pure Biotic til kvinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den til kvinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Til kvinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg kæmper med det samme dagligt, så dem vil jeg utrolig gerne afprøve – Renew Life Pure Biotic – Kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vendelbo

  Til mig selv, en kvinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Den til kvinder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holst

  Til mig selv! Så “kvinde” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh, jeg lider af slem refluks (herunder oppustet mave) og har smidt flere tusinder kroner efter produkter. Vil umådeligt gerne afprøve Renew Life Pure Biotic – Kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Korntved

  Jeg kunne godt tænke mig Renew Life Pure Biotic til kvinder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kunne smadder godt tænke mig at prøve Renew Life Pure Biotic “Kvinde” :) Jeg døjer selv med oppustet mave – især om aftenen. Så vil elske at vinde, for at se om det er noget jeg skal investere i senere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Renew Life Pure Biotic “Kvinde”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh det kunne jeg da godt tænke mig at prøve :) Renew Life Pure Biotic “Kvinde”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asgerdur

  Det er noget for min kæreste – så den til mænd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uh! Min mave vil elske at vinde denne præmie. Så vil gerne vinde woman 😊 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Renew Life Pure Biotic “Kvinde”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Renew Life Pure Biotic “Kvinde”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Hvor fedt når det virker! Jeg døjer meget med de samme problemer som du beskriver, så jeg hopper på dem du har testet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Berg

  Jeg døjer selv rigtig meget med det ovenstående, så jeg kunne godt tænke mig en variant til mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Thomsen

  Jeg hedder Olivia, og jeg er vildt nysgerrig efter at få lov til at teste denne type af mælkesyrebakterier, da det er noget jeg normalt tager for at holde min krop i balance. Jeg vil meget gerne teste renew life pure biotec kvinde. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Jeg ville elske at vinde til mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve den specifikt til kvinder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det vil jeg da rigtig gerne prøve :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Louise
  Louise.291190@gmail.com
  Til kvinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hov, havde misset den med varianten – renew life pure biotic kvinde 💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Stella

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at teste ‘Kvinde’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla Sørensen

  Jeg ville elske at prøve det. Jeg har også selv gået og haft problemer med oppustethed, så jeg vil ikke have noget imod at prøve det. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Pure biotic kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sådanne piller kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve! Holder mig i hverdagen generelt fra drikke med brus da jeg som du også bliver meget oppustet af det. På de lange dage vælger jeg aldrig specielle typer af bukser da de altid ender med at stramme om maven op ad dagen pga oppustethed. Det kunne være lækkert at kunne iføre sig et par lækre jeans – på trods af en lang dag på enten arbejde eller studie! En lille ting for nogle måske, men det er så irriterende altid at skulle tage højde for..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg vil så gerne vinde den til kvinder. Jeg døjer nemlig selv med slem oppustethed, og det kunne da være fantastisk, hvis det også virkede på min mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina Slot

  Gerne ‘kvinde’ :)
  -Inaslot93@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Krøyer Kissmeyer

  Trine Krøyer Kissmeyer
  Trine.kissmeyer@gmail.com
  Samme version som dig – “Kvinde”

  – Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Zapffe

  Clara Zapffe, claramzap@gmail.com, kvinde-variant – det ville være vidunderligt at finde en hjælpemiddel til min mave der også altid har været sart :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie d

  God mulighed for at prøve det af, håber jeg er den heldige vinder! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det gad jeg virkelig godt at prøve (og vinde!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg bøvler også tit med maven, og tager almindelig mælkesyrebakterier, men kunne godt tænke mig at prøve denne variant til kvinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Hansen

  Mig selv 😉 God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie B

  Jeg ville så gerne prøve Renew Life Pure Biotic til kvinder! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kunne godt tænke mig at teste Kvinde, ligesom dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...