WHITE KNIT

GÆT HVOR JEG SKAL HEN!

ikke-navngivet-1

I dag rejser jeg på ferie med min “hustru” Anne. Titlen er blevet lidt en intern joke, da vi har en skøn partnerrelation; dog uden sexen og de store skænderier. Turen går mod Gran Canaria, og som nogle af jer måske husker, rejste jeg mod samme destination i foråret. Årsagen til destinationen er varme kontra transporttid, og forhåbentligvis rejser vi ned til de 25 grader, vejrudsigten lover. Jeg glæder mig i hvert fald til 6 dage i sydens sol. Hold øje med Instagram for daglige opdateringer fra vores tur!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE KNIT