SØDME ER DIT STØRSTE TALENT

DØJER DU OGSÅ MED TØR OG MAT VINTERHUD?

avene

Sponsoreret af Avène: Vinterhud. Det runger ondsindet i mine ører og skræmmer mig allerede. Jeg kan næsten allerede mærke hudflagerne løsne sig fra min næseryg og efterlade et tørt og golt landskab over mine røde kinder og nybarberede lægge. Min hud har det hårdest om vinteren og kræver ekstra pleje og omsorg, og denne vinter skal den få, hvad den kræver – jeg har nemlig endnu engang teamet op med mine favoritprodukter fra Avène.

Det handler ikke kun om vinterens og kuldens direkte indvirken på min hud, men også på den manglende pleje, som jeg desværre i særdeleshed forbinder med sæsonen – og som jeg tror, er en holdning, mangelvare eller forglemmelse, jeg deler med mange. Når huden alligevel er gemt væk i rullekraver og lange frakker, glemmer jeg simpelt hen hvor ekstra vigtigt, det er, at tilbringe tid på pleje af samme.

Den naturlige glød minimeres simpelt hen i det skiftende vejr og den kolde vind, men Avène har dette efterår lanceret en række produkter til supplementet, der hjælper med at genvinde gløden og pleje den sarte hud i de kolde måneder. Serien kan købes online her, og der kan læses mere om hvert produkt på hjemmesiden her.

avene3

Avène Trixera Nutri-fluid Cleanser (400 ml 174,50kr.)
Trixera Nutri-fluid Cleanser er et nyere produkt i Avènes sortiment, og er en sæbefri vaskegel til daglig vask af tør og sensitiv hud. Cleanserens tekster er behagelig mod huden og dufter dejlig mildt, og jeg anbefaler, at man anvender den på daglig basis. Huden efterlades blød, ren og godt fugtet igennem. Skum vaskegelen op på fugtet hud, skyl grundigt med vand og dup forsigtigt huden tør – voilá! Et klart musthave.

avene2

Avène Trixera Nutri-fluid Lotion (400 ml 174,50kr. og 200 ml 99,50kr.)
En lækker bodylotion til daglig pleje af tør og sensitiv hud og er skabt af stoffer, der genopbygger hudbarrieren, mindsker fordampning af fugt – og så er huden dokumenteret hydreret i 48 timer efter påføring. Teksturen er let og føles slet ikke fedtet mod huden, hvilket jeg synes, bodylotions ofte har tendens til. Påføres én til to gange dagligt efter vask med Trixera Nutri-fluid Cleanser.

avene4

Avène Ysthéal INTENSE (30 ml 229kr.)
Hvis man, ligesom jeg selv, har overvejet syrepeeling, kan man med fordel se mod natcremen Ysthéal INTENSE i stedet. Ysthéal INTENSE er sidste skud på stammen i den effektive Ysthéal anti-age serie af natcremer mod de allerførste alderstegn – selvom det er uhyggeligt allerede at skulle tænke på alderdom og særlig pleje af huden i forbindelse med aldring! Cremen gør huden mere jævn og glat, og hjælper særligt mod de tørre pletter, vinteren kan forudsage. Brug Ysthéal INTENSE som 2 måneders kur, når huden trænger til lidt ekstra, eller vælg at gøre den til din faste natcreme – ligesom jeg gør.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØDME ER DIT STØRSTE TALENT