#BLOODNORMAL

HOLD MAVEN I BALANCE

img_4911

SPONSORERET af Renew Life: Det er så vigtigt for vores velbefindende, at maven er i balance. Både for følelsen af velvære og komfort, men også for ens selvfølelse og opfattelse af eget udseende. Én af de ting, der har generet mig, særligt i mine teenageår, var oppustethed. Min mave er sensitiv, og reagerer hurtigt på madvarer, hvilket fører til en mave, der sommetider kan syne gravid i 6. måned.

Lige så længe, jeg kan huske, har min mave reageret på visse madvarer. Det er særligt det asiatiske køkken, thai, indisk og kinesisk – samt drikkevarer med brus, der frembringer oppustethed og smerter. Jeg har dog aldrig valgt at cutte disse ud af mit liv, da jeg ELSKER asiatisk mad, men holder i stedet portionerne små. Det kunne tyde på, at det er stærk mad, der frembringer symptomerne. Jeg har aldrig reageret på de typiske allergifremkaldere såsom gluten og laktose, og kan mæske mig i både lyst brød og drikke mælk rent fra kartonen uden at mærke noget.

Renew Lifes Pure Biotic produkter indeholder rigtig mange mælkesyrebakterier, der holder tarm, mave og underliv i balance. For kvinder er der en special udgave, der også forebygger ubalance i urinvejene og vaginale svampeinfektioner. Det stabiliserer tarmflora og er god mod oppustethed m.m., og er derfor genial til mig. Jeg glæder mig til at teste produktet over de næste par uger, og lover at komme med feedback på effekt! Derudover kommer der også til at være en konkurrence i mit opfølgende indlæg, hvor en af jer kan vinde et Pure Biotic produkt.

mariepurebiotic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BLOODNORMAL