JEG ER VENNER MED MINE EKSKÆRESTER, MEN DET ER FANDEME SVÆRT

ET HÅRSPÆNDE(NDE)-TIP

97041b88-be06-4dc7-a8df-efa4ab2d318d

STORE SPÆNDER || SMÅ SPÆNDER

Jeg lagde et billede af disse fine hårspænder på min Instagram-story i går, og fik hurtigt så mange henvendelser på dem, at jeg besluttede at slette opslaget og i stedet lave et blogindlæg med links, for at gøre det mere overskueligt for jer at gøre mig kunsten efter – det tog nemlig sin tid at gennemsøge eBay for de helt rigtige hårspænder!

Jeg er ret står fan af hårspænder, og føler egentlig, at det var en tiltrængt, humoristisk trend, der pludselig regnede ned over os. Nogle gange har man brug for at gøre mode mindre højtideligt og mere fjollet, og jeg elsker at kunne føle mig 12 år igen med et kæmpestort, lyserødt hårspænde i håret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER VENNER MED MINE EKSKÆRESTER, MEN DET ER FANDEME SVÆRT