HE SAID “IT’S ALL IN YOUR HEAD”

ET AF DE NYE (OG BEDSTE) BEAUTY MUSTHAVES

ccd70327-ce3d-457b-9f4b-14a8ec64521e

Reklame for SANZI BEAUTY: SANZI VIPPESERUM 590kr.

For et par år siden blev jeg introduceret for vippeserummet, og blev meget hurtigt fan deraf.

Som nogle af jer nok har bemærket, har jeg, de sidste to år, haft eyelash extensions, nærmest uden stop. Det skulle man umiddelbart tro ville være virkelig hårdt mod mine egne vipper – men for mig har løsningen simpelt hen været vippeserum, for at stimulere væksten, således at mine egne vipper under de falske holder sig tykke, sunde og lange. På dén måde er det muligt for min vippetekniker at påføre flere extensions, og for mig at opnå et voluminøst og sexet vippelook.

8094449b-aeef-4d53-967a-d6eef5661ee0

Det seneste stykke tid har jeg testet en ny serum fra Sanzi, som koster en brøkdel af, hvad vækstserummer normalt gør. Det kunne førhen hurtigt blive en dyr fornøjelse at stimulere væksten, og med Sanzi får jeg samme effekt til den halve pris. Jeg bruger den faktisk også i brynene for også at pleje disse, og den er let at anvende i konsistensens og svier ikke.

99db6852-9ec0-49ee-9a97-928a1bcf2055

Rent teknisk, er vippeserum generelt til for at stimulere keratindannelsen i hårsækkene og derved forlænge øjenvippernes levetid. Ved brug af Sanzi dagligt vil man allerede efter 6 uger se resultater, og opnå maks effekt efter 12-16 uger.

Med rabatkoden Marie1 får I lige nu 15% rabat på Sanzis vippeserum her.

9 comments

 • Melissa

  Kan man bruge den samme tid med at man har eyelashes på? Jeg tænker bare, virker det, hvis man kun kan “nå” at påføre serummen på 1-2 dage, man har mellem man får påført eyelashesne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Man kan sagtens bruge det sammen med vipperne. Jeg bruger det hver dag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Bruger du den både morgen og aften? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sizel

  Hej Marie,
  Har du selv brugt denne Sanzi til dine øjenvipper? Det virker nemlig til at de først lige er kommet ud produktet. Jeg undrer mig derfor om du kan have nået at se en effekt når du skriver det tager 6 uger. Jeg håber ikke mit spørgsmål er provokerende, da det bestemt ikke er meningen. Jeg læser din blog med stor glæde. Jeg vil blot sikre mig at produktet holder hvad de lover inden jeg køber det. Med venlig hilsen Sizel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har testet produktet den sidste måned, og der er effekt her! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sizel

   Mange tak for svar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvor længe holder den hvis man bruger den en gang dagligt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   For mig holder den længe! 3måneder-agtigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HE SAID “IT’S ALL IN YOUR HEAD”