PÅ DET SENESTE HAR JEG...

DEN PERFEKTE, HVIDE T-SHIRT

ikke-navngivet-1

FILIPPA K T-SHIRT 400kr.

Jeg er ved at gense kultserien Sex & The City, som ikke bare giver ro i maven over et utidigt forhold til mænd, men som også inspirerer voldsomt til nye garderobetilføjelser. I sæson 2 er der et afsnit, hvor Miranda og Steve taler sammen, hvor Miranda er iført den, for mig at se, perfekte hvide T-shirt. Jeg brugte derfor hele morgenen på at gennemsøge diverse webshops, og kom endelig frem til den perfekte af slagsen – og dét tip skal I selvfølgelig ikke snydes for! T-shirten er fra Filippa K og kan købes her.

6 comments

 • Malene

  Den t-shirt har været min tro følgesvend gennem mere end 20 (…!) år, og såfremt kvaliteten da stadig er den samme, kan jeg uden tøven erklære den for intet mindre end verdens bedste t-shirt! Snit, pasform, kvalitet og syninger er i top – og behandler man den ordentligt, vil den blive ved med at se splinterny ud i årevis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jaaaa, så har jeg ramt rigtigt! Hehe. Jeg er også allerede vildt glad for min!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uhh flere moderelaterede indlæg til sex and the city, tak! :D Elsker det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ellers er Acnes ‘Taline’ også et godt bud. Jeg er i hvert fald glad for mine sorte og hvide T-shirts. Plus de holder formen og bliver ikke nulret!

  http://www.acnestudios.com/dk/en/taline-2-pack/152163-183.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...