DUNJAKKE-SÆSONEN ER SKUDT I GANG!

#BLOODNORMAL

SPONSORERET AF LIBRESSE: SÅ, tøser! Jeg har glædet mig så sindssygt meget til at dele denne video med jer. Faktisk, vil jeg sætte dette samarbejde på en top 10 over seje ting, jeg har lavet:

For det første, er jeg vild med kampagnens budskab: Hvorfor menstruation nogensinde er blevet tabubelagt er mig en gåde, da det er det mest naturlige i verden – og alligevel var jeg selv vældig blufærdig omkring emnet for bare et par år tilbage. Jeg vil gerne være med til at skabe awareness omkring Libresses #bloodnormal kampagne, da jeg synes, flere, særligt teenagepiger, skal være stolt over deres menstruation, i stedet for at skamme sig over den.

En anden årsag til, at jeg er vild med kampagnen, er selvfølgelig ovenstående video, som jeg virkelig synes rammer plet i mit univers – og så var det en kæmpe fornøjelse at skyde den med et professionelt hold og sammen med én af mine kæreste veninder; Alfie. Vi havde den hyggeligste og sjoveste dag, som virkelig afspejler sig i det færdige produkt.

Caroline Plummer, Amalie Wessel og Frede er også en del af Libresses #bloodnormal kampagne, og har ligeledes fået lavet nogle ret fantastiske videoer, som aller er i tråd med deres fine og æstetiske universer, og samtidig afspejler dem individuelt. Dem synes jeg også, I bør se – og alle videoerne er tilgængelige på vores Society B youtube-kanal. Jeg har selv begivet mig ud på et større Youtube-eventyr det seneste år, og der vil fortsat blive uploadet videoer på min egen kanal, som I kan følge med på her.

Som en lille ekstra-ting udlover jeg 5 stk. gymnastiktasker fyldt med bind og trusseindlæg, for dén slags må man aldrig gå ned på! Skriv en kommentar med navn og e-mail til indlægget her for at deltage i konkurrencen.

Min video er inspireret af Libresses egen, vildt seje og super lækre video, der viser, at menstruation absolut ikke er noget, vi bør skamme os over – men som er et kæmpe symbol på kvindelighed:

43 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUNJAKKE-SÆSONEN ER SKUDT I GANG!