ET AF DE NYE (OG BEDSTE) BEAUTY MUSTHAVES

7 BLOGGERE, JEG VILLE ELSKE AT SE I TV

88dcf972-78e9-40a8-99d4-d49effcaa571

Robinson Ekspeditionen: Helse Mathilde. Vi skal snart bruge en kvindelig vinder, og mit bedste bud er dedenne seje, stærke og lækre kvinde.

Paradise Hotel: Tina Maria som værtinde. Det har været min drøm længe. Hun ville være oplagt, med sit søde væsen, fantastiske udseende og egen tidligere deltagelse i programmet.

Vild med dans: Mig, selvfølgelig! Det har altid været en drøm for mig at deltage i Vild med Dans.

Forsidefruer: Mette Marie. Ikke fordi, hun passer ind i cast og koncept, men fordi jeg ville elske at se hende sætte de andre kvinder på plads – og fordi hun er så excentrisk, skøn og underholdende som person!

De unge mødre: Min søster – og så alligevel ikke, for større, rædselsfuld udstilling skal man lede længe efter. Men fordi det ville være så mega sejt at vise hr. og fru Danmark, at en ung mor ikke nødvendigvis er lig med en dårlig eller uansvarlig mor. Hun er en dygtig, livsglad kvinde – og så er hun verdens bedste mor.

Den store bagedyst: Emily Salomon! Hendes varme væsen vil passe perfekt til formatet, og så tror jeg, hun ville gå kreativt og passioneret til værks.

Guld i Købsstæderne: Cathrine Wichmann som værtinde. Jeg har bare en fornemmelse af, at hun ville passe perfekt ind i programmet som værtinde. Hun er virkelig en likable darling, som ville tilføre liv og ægthed til programmet.

Hvilke bloggere ville I elske at se i TV?

10 comments

 • Karina

  Det her er virkelig et godt og sjovt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du skriver til Vild med dans, og sørger for at komme med der – så melder Lærke og jeg os til de Unge Mødre ;-)

  Det er faktisk lidt sjovt med reality vs. blogging. Det er jo lidt det samme på mange områder, men blogging er mere indenfor comfort zonen, fordi man har kontrollen. Reality er til tv-selskabets fordele, og det er jo mega angst provokerende 😄

  / http://www.livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville gerne se mere til en allerede set blogger – Irina, synes hun er super cool med en fed personlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hahaha! Alt for nice indlæg! Får de sjoveste billeder frem i hovedet😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Genialt indlæg!! Flere af dem 😂💥👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne gode lige blive kanalchef!

  Jeg ville elske at se hele holdet af den klan der kalder sig ‘dillerbanden’ med Fyrsten og Fruen, Lillemor, Miriam, Meyermor, Voxtrup, Mig & Min Tinderbaby mv. i Rundt På Gulvet :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg vil bare gerne se dig i paradise hotel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha, åh, hvor er du sjov!
  Jeg vil altså hellere være med i Vild Med Dans, hvis jeg må. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, alt for fedt indlæg! MM i Forsidefruer ville være det ypperste!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET AF DE NYE (OG BEDSTE) BEAUTY MUSTHAVES