JEG TRÆNGER TIL AT KOMME VÆK

EN GOD HÅRDAG ER IKKE LÆNGERE AFHÆNGIG AF VEJRET

2000

SPONSORERET AF WELLA: Krøller er virkelig det nye sort. “Alle har faldt i håret, det handler bare om at fremhæve dit individuelle fald!” – for mig handler en god hårdag om tilfældigheder såsom vejret, og hvilken side, jeg har sovet på, hvilke er lidt stressende faktorer at basere en god hårdag på. Heldigvis er jeg blevet introduceret for en ny hårlinje, der gør en god hårdag langt mere opnåelig og lettere selv at styre og kontrollere:

I mandags agerede jeg host til et lille influencer-arrangement i samarbejde med Wellas linje Sebastian Professional. Jeg startede dagen sammen med Kim Mäenchen, som er urban core artist og educator hos Wella, som introducerede mig til Sebastian Professionals nye kollektion Twisted. Twisted-kollektionen består af seks produkter; en shampoo, en balsam, en hårmaske og tre stylingprodukter. Ideen med kollektionen er, som første linje i indlægget her siger, at alle i virkeligheden har spil i hårets struktur, men at det for nogle kan være svært at frembringe uden brug af produkter. Kim sagde selv, at han førhen havde kombineret forskellige produkter for at opnå ønskede, krøllede effekt, men at linjen her samler alt det bedste i én produktplejeserie. Det har taget hele to år at udvikle kollektionen, og jeg er personligt kæmpe fan allerede.

Om udgangspunktet er tætte afrokrøller eller et mere fint, skandinavisk hår, så kan Twisted fremhæve det lækre i lige præcis din hårstruktur.

Jeg startede med at få vasket håret i shampooen, derefter balsam og hårmaske. Dejligt med lidt treat på en grå og regnfuld mandag! Herefter gik Kim i gang med stylingen. Ved hjælp af curl lifter’en og magnifier’en fik han skabt et krøllet udgangspunkt i mit hår – noget, som ellers kun sker, når jeg har været udenfor i fugtigt vejr. Han hjalp processen på vej med føntørring og et par krøller med krøllejern, og voilá – et krøllet og super sejt look til Marie! Med stylingsprayen i tasken kunne jeg senere på dagen opfriske det krøllede look.

Herefter var det de andre tøsers tur til at komme i stolen, og alle blev positivt overrasket over resultatet. Lau, som havde håret oppe i en “mandagsdut” blev overrasket over, hvor hurtigt, hun kunne opnå et sexet, løst look. Anne, med sit tykke, afblegede garn fik skabt et mere skødesløst og voluminøst look, og Amalie, med sit lange, skandinaviske hår, fik et look med smukt, naturligt fald.

Jeg har testet mange hårprodukter gennem min tid som blogger, og her er der virkelig en serie, jeg af hjertet anbefaler. Jeg skal ud og have investeret i serien til min søster også, da den passer godt til alle slags krøller og typer hår, og virkelig VIRKER.

Sebastian Professional forhandles kun i frisørsaloner, og du kan finde din nærmeste forhandler her.

6 comments

 • Agnete

  Tak for det fine tip!
  Ved du, hvor man allerede nu kan købe produkterne? Jeg har besøgt et par forhandlere fundet via linket og de kendte slet ikke til de nye produkter… :o

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Agnete, jeg har ikke glemt dig – men forsøger stadigvæk at finde et svar til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej Marie,
  har du nogen ide om hvad priserne cirka ligger på? Er i nemlig i konstant søgen efter de billigste men bedste produkter på markedet, til mine permanente krøller hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tror det er omkring 200-300kr. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Må nødt til at sige at krøllet pandehår har en tendens til at se rodet ud – man kan sagtens have krøller, også store, samt glat pandehår!
  Ha en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er vild med rodet, men det er selvfølgelig en smagssag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TRÆNGER TIL AT KOMME VÆK