“HVOR SKAL JEG SPISE I LONDON?” (SHOREDITCH EDITION)

3 FAVORITTER PÅ INSTAGRAM (DU HELT SIKKERT IKKE HAVDE GÆTTET!)

jakob

JAKOB KJELDBJERG @JAKOBKJELDBJERG
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ELSKER Robinson Ekspeditionen. Både grundet det høje underholdningsniveau, deltagerne (Endri har så meget vundet mit hjerte, efter Mathias fuckede op) OG – vigtigst af alt – værten! Jakob er en pissedygtig vært, og så virker han som det sejeste og mest sympatiske væsen. Hans Instagram-profil er super ægte og vanvittigt sjov, fyldt med morsomme videoer, og er helt klart blandt mine favoritter at følge på Instagram.

ruben

RUBEN SØLTOFT @RUBENMEDU
Ruben Søltoft har virkelig vundet mange hjerter gennem successerien Sjit Happens, men hans Instagram-profil er altså ene og alene årsag til, at han har vundet mit. Han har virkelig en empatisk humor, som er et feel good fix at følge med i. Og så er han da sød at kigge på tilmed.

ikke-navngivet-1

KATIE JANE HUGHES @KATIEJANEHUGHES
I en helt anden genre, men stadigvæk nævneværdig! Katie er makeupartist, og en VIRKELIG inspirerende én af slagsen. Jeg er vild med hendes kunstneriske looks og æstetiske tilgang til makeup, og så er hun helt absurd yndig. Jeg er normalt ikke så interesseret i at følge beauty-profiler, men Katie er så super sprød, at jeg glædeligt gør en undtagelse.

2 comments

 • Maja

  Jeg ville ønske, at jeg havde Jakob K som onkel. Han virker så sympatisk og interessant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Enig! Heldigvis minder han umanerligt meget om min egen far :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

“HVOR SKAL JEG SPISE I LONDON?” (SHOREDITCH EDITION)