JEG HAR KØBT DET FINESTE IPHONE COVER

TRACKSUIT

img_1545 img_1485

REKLAMELINKS: GESTUZ SWEATSHIRT || GESTUZ BUKSER || LOEWE TASKE || ACNE STUDIOS SNEAKERS

Jeg er helt vild med dette seje tracksuit fra Gestuz’ nye kollektion, og jeg er endnu mere vild med tracksuit som accepteret beklædning til hverdagsbrug denne sæson – særligt på en dag, som i dag, hvor en lille efterårsdepression har taget fat i min krop og hoved, og jeg, efter at have været til en fantastisk præsentation af Samsøe Samsøes SS18-kollektion, har måtte stikke næsen hjem under dynen med takeaway og film.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR KØBT DET FINESTE IPHONE COVER