VI, DER INTIMIDERES AF KVINDER I GRUPPER

TOGTURE MELLEM KØBENHAVN OG AARHUS

img_3160

5 TING, DER GØR TOGTUREN FRA KØBENHAVN TIL AARHUS MERE UDHOLDELIG:

1. 7-elevens økologiske, glutenfri havre-quinoa grød med mandler, tørret frugt og kanel. Den smager fantastisk, og ja, og så kan den gøre enhver spelt-mor fra Østerbro liderlig.

2. Snaps fra min søster. Lærke er min yndlingssnapper, da hun både er skide sjov og tilfældigvis mor til det mest nuttede væsen på jorden aka. min niece.

3. Sex & The City på telefonen. Jeg genser yndlingsserien for 30. gang med god internetadgang, hvilket faktisk er ret imponerende.

4. Pladsbillet i stillezonen. En 3 timers lang tur i en vogn med teenagere på tur, sladrende veninder eller små børn er ret uudholdeligt.

5. Verdens sødeste fyr, der hjælper en blind kvinde med at finde en ledig plads. Ja, det er måske lidt subjektivt og en engangsoplevelse, men jeg blev sgu lidt forelsket, da scenariet udspillede sig på turen hjem til København fra Aarhus i går aftes.

3 TING, DER GØR TOGTUREN FRA AARHUS TIL KØBENHAVN UUDHOLDELIG:

1. Et defekt klimaanlæg, der blæser kold luft i hele kupéen, hvilket resulterer i, at alle sidder iført frakker og halstørklæder og stadigvæk klaprer tænder.

2. Når man ikke lige kan få plads i stillezonen, og sidder bag to piger, der sladrer rygter om bloggere. Okaaay, det var faktisk meget underholdende, indtil mit eget navn dukkede op.

3. At der ingen service er. 3 timer uden mulighed for køb af vand og kaffe er altså lidt hardcore, når man, som mig, ikke fatter egne behov, før de opstår.

2 comments

  • Marie

    Jeg følger altid med på din blog, men er lige lidt ekstra vild med dine indlæg for tiden, når de får et lille personligt tvist, som bryder med det hardcore moderelaterede <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI, DER INTIMIDERES AF KVINDER I GRUPPER