PÅ DET SENESTE HAR JEG...

PRADA TOTE

img_1277 img_1278

For nogle uger siden faldt jeg for denne skønne taske hos Vestiairecollective, og besluttede hurtigt, at den skulle hjem og bo hos mig! Når man bestiller fra shoppen, skal varerne først forbi Vestiairecollectives kontor for at blive vertificeret for ægthed og at leve op til beskrivelsen, så det tager som regel et par uger fra bestilling til modtagelse. Størrelsen på tasken her er så perfekt for mig til hverdagsbrug, og så har den en lang rem, der kan sættes ved, så den også kan bæres crossover. Desuden elsker jeg det nuttede og sommerlige print ovenpå den gule farve. Man kan kun blive glad af sådan en taske!

Jeg shopper på månedligt basis hos Vestiaire, så indlægget her er ikke engang sponsoreret, bare skrevet fra et meget dedikeret hjerte.

4 comments

 • Jeg elsker farverne sammen!!! :) Den er virkelig sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej bliver mere og mere fristet til at shoppe fra den hjemmeside. For hold nu op hvor er den bare fed den taske. Måske man liiiiige skulle ind og kigge hurtigt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Gør lige dét, ja! Elsker den også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...