DET HURTIGSTE OUTFIT I KØBENHAVN

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_2961

…været til frisør og få klippet spidser samt få en omgang Olaplex, hvilket virkelig var tiltrængt! Det er Hannah fra Gun-Britt Coiffure (sponsoreret behandling), der får lov til at svinge saksen, når jeg trænger til forandring.

img_3085

…købt en ny, fantastisk Chanel taske i tweed, som jeg elsker. Tasken er fundet hos Vestiairecollective. Læs mere om mit nye køb her!

img_3104

…besøgt min familie i Næstved, og cyklet en tur med min søster og niece i min søsters seje, elektroniske ladcykel. Strikken her fra Ganni* og kjolen er vintage.

img_3174

…spist morgenmad med mine dejlige tøser på Apollo! Her iført jakke fra Saks Potts, jeans fra Louis Vuitton og sneakers fra ACNE STUDIOS*.

img_3203

…shoppet blomster! Det er efterhånden et ugentligt ritual at smutte forbi Stalks & Roots i Torvehallerne og blande en buket.

img_3273

…været i Aarhus til møde, og købt denne fine, blomstrede sag i en genbrugsbutik, som jeg bar, da jeg mødtes med min savnede Shira forleden. Hun er flyttet til London, og det var derfor ekstra skønt at se hende!

img_3313

…været til morgenmøde hos Munthe efterfulgt af eftermiddagsmøde hos Bloggers Delight – iført vintage nederdel, New Balance sneakers og Céline skjorte (som er til salg her).

img_3408

…været til Normann event, i forbindelse med deres nye “udstilling” i butikken, efterfulgt af middag med pigerne og et par G&T’s på Kind of Blue. Normann på Østerbro er blandt landets smukkeste interiørbutikker, og helt klart et besøg værd! Her er jeg iført kjole fra Stine Goya, taske fra Chanel og yndlingssko fra Céline (som jeg havde glemt, jeg havde!)

2 comments

  • Jeg tror muligvis det er den flotteste Chanel taske jeg har set til dato! Er helt vild med mønsteret og farverne – den er lige en anelse mere rå og upoleret end hvad jeg ellers har set og det er bare lige mig! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET HURTIGSTE OUTFIT I KØBENHAVN