LOUIS VUITTON, CHANEL, CELINE OG REALISATION PAR TIL SALG!

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_0083

…sportet mit nye jakkesæt fra Gestuz i det sejeste ternede print i grøn og navyblå! Her sammen med taske fra Chanel, tee fra Asket og bælte fra ASOS. Blazeren kan købes her, og bukserne her (SPONSOREREDE LINKS).

img_0168

…skudt en spændende kampagne med Hvisk, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om!

img_0268

…besøgt Næstved for at øve dans, og selvfølgelig for at besøge min skønne familie. Her med smuk mor og dejlig niece.

img_0338

…holdt søndag helt uden tømmermænd – med morgenmad på Møllers med mine dejlige veninder.

img_0375

…købt en lilla strik til samlingen af mine Ganni sweatre! Se alle farver her (REKLAMELINK).

img_0559

…været til Alt! For Damernes awardshow “Guldknappen”, hvor Lovechild, Baum & Pferdgarten og Mads Nørgaard var nomineret som årets danske brand. Meget hyggeligt med en lille post-modeuge aktivitet.

img_1012

…haft fint besøg af mine to yndlingspiger, nemlig min søster og niece.

skaermbillede-2017-09-01-kl-10-58-38

…været i Go’ Morgen Danmark og fortælle om efterårstendenser. Se programmet her. Jeg er selv iført kjole fra Gestuz (som faktisk er lavet af genbrugte plastikflasker, meget bæredygtigt!) og støvler fra Céline, og den første gine er iført kjole fra Baum & Pferdgarten, strik fra Ganni og støvler fra Nelly, anden gine er iført T-shirt fra Dust & Dreams, turtleneck fra Rosemunde, bukser fra Gestuz og sneakers fra Lacoste (SPONSOREREDE LINKS).

img_1049

…været til lagersalg hos Saks Potts med mine tøser, hvor jeg desværre gik tomhændet fra – men til gengæld nød jeg en dejlig morgen i det dejligste selskab på Apollo.

img_1205

…hængt ud med nogle af de dejligste veninder og tilfældigt endt ud med både middag og bytur.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOUIS VUITTON, CHANEL, CELINE OG REALISATION PAR TIL SALG!