1 NEDERDEL - 4 BLOGGERE!

HVERDAGSLUKSUS

SPONSORERET AF VENUS: I husker måske dét indlæg, jeg udgav i samarbejde med Venus for et par uger siden? I hvert fald har jeg fortsat anvendt produkterne, og med lige så stor begejstring denne gang. Det er rart at man som blogger kan være dækket ind på hverdagsbehovene, og en god skraber må siges at være en nødvendig del af mange moderne kvinders beauty-rutine – glat hud er nemlig den bedste følelse og hverdagsluksus, synes jeg!

img_1907

I videoen herover benytter jeg mig af to lækre produkter, nemlig Satin Care and Pure Delicate, som er den lækreste, bløde barberskum, der minimerer risikoen for hudirritation, og efterlader huden blød og glat – og skraberen Venus Embrace Sensitive, som et et perfekt match til følsom hud – og som er særligt god til brug i mere delikate områder. Udover de to produkter, kan jeg også anbefale Venus Snap med Embrace, som er en lille, rejsevenlig sag, der er god at have med i tasken eller på ferier – for et glat resultat på farten.

_bf_8885_bf_8884

2 comments

 • Helle L

  Hej Marie . God blog du har . Og en rigtig god stil:) Har købt et par støvler på Trendsales, som ifølge bekrivelsen er solgt af dig på et tidspunkt. Superfede Ann Demeulemeester. Har du gode tips til, hvor man kan finde mærket brugt. Jeg er ret vild med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Helle, det var en secondhand shop, der desværre kun levede en kort periode, der forhandlede meget Ann Demeulemeester – jeg husker faktisk ikke navnet, men den er i hvert fald lukket nu. Men godt, at du blev glad for støvlerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 NEDERDEL - 4 BLOGGERE!