EN OPDATERING PÅ DATING-LIVET

HJÆLP TIL LOKKERNE

img_2225

SPONSORERET AF OBH NORDICA: Forleden delte jeg en video med jer i samarbejde med OBH Nordica med test af deres glattebørste Artist PRO Brush & Straight, som er et 2-i-1 stylingværktøj der kombinerer hårbørste og glattejern i ét produkt, og som, takket være den keramiske belægning og varmefiksering på 210 grader, giver en blidere styling af håret.

img_2350

For mig, er det særlige ved lige præcis dette produkt, at det går så enormt hurtigt og er så let anvendeligt – samt, at det efterlader håret blødt, lækkert og glat – men ikke overstylet.

Til glattebørsten følger der en ekstra lang ledning på 2,8 meter med, således at du kan fixe frisuren og drikke morgenkaffe samtidig.

En kollega havde set min video, og spurgte mig forleden, om produktet virkelig var så godt, som jeg proklamerede. Og ja, det er det. Det er virkelig et let anvendeligt produkt der giver lige præcis, hvad det lover; nemlig naturligt glatte lokker på ingen tid!

img_2303img_2266

Mit hår har lidt sit eget liv, og jeg kan derfor ikke rigtig regne ud, hvad jeg ender ud med, når det først er vasket og sommetider fønnet, og derfor er det ideelt for mig at have mange redskaber til at styre og kontrollere mit hår – og her er OBH Nordica Artist PRO Brush & Straight min nye bedste ven, og var selvfølgelig også med mig til Barcelona, da jeg “trak stikket” i et par dage for at nyde gode vejr og ultimativ afslapning. Som den kære Manrepeller engang skrev, så er et nyt klima lig med et nyt hår, og jeg kan i hvert fald godt føle, at jeg skal begynde forfra med at lære mit hår at kende, når jeg rejser – og her var det virkelig en hjælp for mig at have medbragt glattebørsten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPDATERING PÅ DATING-LIVET