HJÆLP TIL LOKKERNE

“HAR DU VUNDET I LOTTO?”

img_3087

– Simpelt hen det mest irriterende statement, ikke? Og svaret er nej. Det er ikke engang fordi, det økonomisk set har været en mere vindende periode rent lønmæssigt end normalt (tværtimod), men jeg har solgt ud fra garderoben, og derfor også fået plads til nyt. I bør holde øje med min salgsprofil på Instagram, hvor jeg i perioder går amok med garderobesorteringen og derfor fylder profilen med godter. Ad, godter er så ækelt et udtryk. Ikke desto mindre, så knytter jeg mig sjældent så meget til materielle genstande, at jeg ikke kan skille mig af med disse igen, og derfor har der altid været stor udskiftning i min garderobe.

Grunden til, at jeg satte min nye, lyserøde Chanel 2.55’er til salg var faktisk fordi, jeg lynhurtigt efter at have købt dén, forelskede mig i ovenstående sag, og alligevel tænkte, at jeg ikke behøvede to så vilde tasker samtidig. Jeg er vild med de mange farver i denne model, der gør den brugbar i flere forskellige looks, og så er jeg vild med Chanel i tweed, da det får lidt en “original feel”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP TIL LOKKERNE