TRACKSUIT

FOR ET NATURLIGT, GLAT RESULTAT

SPONSORERET AF OBH NORDICA: Jeg er og bliver en rigtig pige-pige, og udseende betyder unægteligt meget for mig; derfor er jeg i konstant jagt efter produkter, der gør det hurtigere, sjovere og nemmere at gøre mig klar om morgenen. Jeg starter alle dage med at ordne hår og makeup, da jeg på dén måde er klar til dagens udfordringer – både planlagte og uforudsete. Det skaber det bedste udgangspunkt for en god dag hos mig, og er derfor noget, jeg vægter højt.

Jeg havde hørt en del om de såkaldte glattebørster, og var en smule skeptisk omkring produktet inden test. Jeg modtog min OBH Nordicas Artist PRO Brush and Straight glattebørste nogle dage inden filmen her blev lavet, for at være sikker på at kunne stå inde for produktet inden anmeldelsen. Nogle af jer husker måske, hvordan jeg i mange år har forbandet overstylet hår, både glat såvel som krøllet, og derfor var det oplagt for mig at teste et produkt, der lovede et naturligt glat resultat, og jeg blev VIRKELIG positivt overrasket. Ikke nok med, at den er langt hurtigere at bruge end et almindeligt glattejern, så giver den et meget mere naturligt og lækkert resultat – altså, kan du styre dine lokker, uden at ødelægge dem helt og destruere den charme, et naturligt hår har: Det ultimative 2-i-1 værktøj, der kombinere glattejern med børste!

Nu bliver det teknisk, men OBH Nordicas Artist PRO Brush and Straight glattebørsten lover endvidere en blidere styling af håret end et glattejern, fordi den keramiske belægning og varmefiksering er på 210 grader, og og håret altså ikke bliver udsat for 2 varmeplader med højere temperaturer samtidig – og fordi, det går så hurtigt med glattebørsten, bliver håret skånet for at være i varmen for længe af gangen. OG så følger der en ekstra lang ledning på 2,8 meter med, så man kan sågar anvende produktet mens, der spises morgenmad… Smart!

For at demonstrere produktet, har jeg fået produceret denne lille video til jer, filmet og redigeret af Thorbjørn Fessel – og det er faktisk meget rart at være lidt tilbage på Youtube, og forhåbentligvis giver det også langt bedre mening med noget visuelt at forholde sig til, end en tekst om et produkt. Se den, og lad mig høre, hvad I synes! Har I selv prøvet glattebørsten, og er I enige i min anmeldelse?

4 comments

 • Maja

  Sikke en smart opfindelse. Jeg synes virkelig, at din naturlige hårfarve klæder dig. Er det meningen, at lade den gro ud og bevare den ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Ja, det er planen lige nu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke Marie, du er født til at være på en scene/foran kameraet :-) må man spørge hvilket kamera du bruger til at optage? er det samme som du før har talt om her på siden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åh, du er en skat! Det er filmet professionelt, så jeg vil gætte på, at det er et Canon 5D mark III :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRACKSUIT