ACNE STUDIOS MANHATTAN SNEAKERS

1 NEDERDEL – 4 BLOGGERE!

img_1815-kopi fullsizerender-kopi fullsizerender-1-kopi

SPONSORERET AF ELLOS: ELLOS NEDERDEL 400kr. || SAKS POTTS SWEATSHIRT || LOUIS VUITTON STØVLER

Jeg blev forleden spurgt, om jeg ville medvirke i en sjov kampagne for Ellos, hvor en række bloggere med forskellig stil og kropstype ville få til opgave at style samme nederdel – og da jeg elsker nederdelen og desuden sjældent takker nej til en udfordring, blev det et stort ja herfra! Helse Mathilde har bl.a. stylet samme nederdel, som jeg er iført her, og jeg er faktisk virkelig overrasket over, hvor forskelligt et udtryk, vi har formået at skabe, på trods af udgangspunktet i samme nederdel.

Jeg har valgt at sætte den fine nederdel sammen med en sporty hoodie og mine yndlingsstøvler for et cool og afslappet look, som jeg synes, afspejler min stil ret godt. Hvordan ville I style den ternede nederdel?

 

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACNE STUDIOS MANHATTAN SNEAKERS