PÅ DET SENESTE HAR JEG...

VIND 1000KR. TIL BUBBLEROOM!

img_9773

SPONSORERET AF BUBBLEROOM: HAPPY HOLLY TOP 199kr. || 77TH FLEA BUKSER 269kr.

Kender I Bubbleroom? Det gjorde jeg overraskende nok ikke inden denne kampagne. Bubbleroom er det ideelle sted at finde gode varer til spotpriser her sidst på måneden, og så er service og levering nem og lynhurtig. Jeg har fundet nogle fine items fra shoppen, bl.a. ovenstående og nedenstående look, som er sat sammen af items til næsten ingen penge, men som alligevel er lette at integrere i min garderobe.

Herover ses et ret afslappet søndagslook bestående af en blød og klassisk bomulds-sømandsbluse og et par pæne tracksuits.

snapseed

77TH FLEA JEANS 289kr. || BUBBLEROOM TOP 189kr.

Og her ses et mere festligt look bestående af flare jeans i tight fit, der sidder vildt godt om bagdelen, og en halv-gennemsigtig top med blomster, som både kan bruges som overdel alene, eller under en kjole for et romantisk touch på et klassisk look.

Hvis du, ligesom jeg, heller ikke rigtig kendte til Bubbleroom førhen, så har du lige nu en fantastisk mulighed for at stifte bekendskab med shoppen. Jeg udlover nemlig lige nu et gavekort på hele 1000kr. til Bubbleroom til én heldig læser. For at deltage, skal I smutte forbi shoppen og finde jeres favorit item, og linke dette som kommentar til dette indlæg sammen med navn og email. Vinderen findes om 4 dage, og vinderen får direkte besked.

130 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG...