HAT I SET, AT JEG SÆLGER VILDT MANGE GODE TING?

SØNDAGS-KUREN

img_8645img_8659 img_8660

GANNI TOP || REDONE JEANS || LOUIS VUITTON STØVLER || LOUIS VUITTON TASKE || FOLK & FRAME SOLBRILLER

De af jer, der har fulgt med et stykke tid, kender min søndagsfrygt, og jeg husker, at jeg blev overrasket over mængden af læsere med samme følelse. En af de store faktorer, der spiller ind for mit vedkommende, er tømmdermænd og derved dovenskab kombineret med dårlig samvittighed over ikke at foretage mig noget – og derfor har jeg, de sidste par weekender, holdt lidt igen med indtagelsen af alkohol lørdag aften, for at have mere overskud om søndagen, og det har faktisk virkelig hjulpet mig.

img_8602

I søndags mødtes jeg om formiddagen med dejlige Sille til en sludder for en sladder, frokost på Apollo og lidt butikskiggeri. Det var virkelig rart at starte dagen ude af lejligheden, for derefter at vende tilbage og have roen til rent faktisk at kunne slappe af med god samvittighed. Om aftenen fik jeg sågar forberedt mig til modeugen, som startede i går, så det endte med at blive både en social OG produktiv søndag.

2 comments

  • Sådan en dag nuppede jeg tirsdag – sladder, cafe og afslapning med god samvittighed er skønt, efter en travl uge og weekend.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder som en rigtig god søndag! Jeg har faktisk haft det lidt omvendt hvad søndage angår, og har altså været meget produktiv og måtte derfor øve i at slappe lidt mere af. Sjovt hvordan man kan være så forskellige, men det er fantastisk når man bliver bedre til det man gerne vil! God dag til dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAT I SET, AT JEG SÆLGER VILDT MANGE GODE TING?