GANNI FRUIT SHOP

PÅ DET SENESTE HAR JEG… (MODEUGE-EDITION)

img_8709

…været iført et temmelig opsigtsvækkende outfit bestående af corsage og leggins (begge med blomsterprint), samt cowboystøvler og cateyesolbriller. Cowboystøvle-tendensen tror jeg, rammer hårdt ned i efteråret, så gør som jeg, og gå allerede nu på jagt i en genbrugsbutik!

img_8715

…været til Zalando (reklamelink) frokost, for at kickstarte modeugen. Her ses min dejlige veninde Julie – jeg føler mig vanvittig heldig, når jeg kan være til arrangementer og shows sammen med mine bedste veninder, da det giver tryghed og er lig “ægte” hygge og mindre stress – og da Julie arbejder for Femina, er det ofte en dejlig realitet.

img_8727

…været forbi Ganni Fruit Shop (læs mere her), og hængt lidt ud med min skønne veninde Fie, som lige nu er i praktik hos Gannis produktionsbureau Moon.

img_8729

…kigget nærmere på det nye, bæredygtige denimbrand Blanche. Bæredygtighed er virkelig det nye sort, og for mig at se, er det bare et spørgsmål om tid, før bæredygtighed bliver et must og en selvfølgelig i modeindustrien. Jeg elskede de mange jeansmodeller, Blanche lancerer – og så kommer priserne til at lægge mellem 900-1500kr., hvilket jeg synes, er fair for et par velsiddende, lækre, bæredygtige jeans.

img_8753

…spist morgenmad på Atelier September og snakket om store føvelser med Chris, som var min forhenværende blogger-mama hos Bloggers Delight, men som nu har startet eget agentur.

img_8777

…hentet en bestilling, jeg lagde hos Saks Potts for et par måneder siden, som indeholdt den fantastiske, lyserøde frakke, samt et tracksuit.

img_8788

…spist frokost med Anne Charlotte på Bistro Central. Vi skulle egentlig bare mødes til en kaffe inden et show, men vi var begge sultne, og besluttede os for at dele tre snacks – hvilket virkelig kan anbefales! Altid godt med lidt lækkert i maven, når man render rundt og har travlt. Vi endte på trøffeltoast, tatar, lynstegt tun og selvfølgelig passionslemonade.

img_8801

…set Anne Vest udvikle sig fra et pelsbaseret brand med asymmetriske, sorte rulamsjakker til et legesygt og mere trendy brand. I forbindelse med modeugen er jeg endnu engang showanmelder hos modeugeavisen The Daily, og Anne Vest var mit første show til anmeldelse denne modeuge.

img_8808

…set smukke smykker hos Corali af kunstner Caroline Sillesen til Zalandos (reklamelink) talentshow. Lige inden showstart ser jeg på Instagram, at min mor, søster og niece er ude og hente min far i lufthavnen (han kom hjem fra Afghanistan, altså, sådan rigtigt hjem denne gang!), og så brød jeg helt sammen over savnet til ham. Godt, at mine veninder sad om mig og passede på mig.

img_8815

…været iført det sejeste, navyblå tracksuit af Anne Vest med pelsstriber langs siderne i lys blå og hvid til Annes 27-års fødselsdag. Det er godt nok hårdt at balancere arbejde og privatliv under modeugen – men det var et rart break at se mine dejlige piger til god mad og hygge.

img_8826

…også passet mit “almindelige” arbejde, hvor jeg har skulle rende til og fra posthuset en del gange – bl.a. for at hente denne seje, budgetvenlige badedragt og smukke bog med foyerer i Milano (reklamelinks).

img_8854

…siddet ved siden af søde Freja til Munthe showet.

img_8859

…set det fine Munthe show, hvor dygtige Freja Kirk optrådte life som en overraskelse for et meget tilfreds publikum!

img_8961

…set og anmeldt det ekstremt velskabte Stine Goya show, for forenede mode og kunst.

img_8965

…også set og anmeldt Cecilie Bahnsen, som jeg virkelig er blevet hooked på efterfølgende. Jeg elsker de drømmende, eventyrlige og uskyldige styles.

img_8970

…været til Heartmade præsentation, hvor modellerne var arrangeret i live scenarier rundt omkring i showroomet – her er der f.eks. girly tea party!

img_8989

…set og anmeldt Halo showet. Jeg elsker herreshows, fordi der er så meget lækkert at kigge på undervejs, og jeg var ret begejstret for Halo-castet. Stilen er sporty action man og virkelig, virkelig cool.

img_9014

…set og anmeldt Martin Asbjørn, der fløj tankerne til 80’er ferie i Californien.

img_9025

…læst mine egne anmeldelser, haha. Hvis I også er interesseret i at læse dem, kan de alle sammen læses gratis online lige her!

img_9041

…købt det nye In, hvor der er en artikel med mig inkluderet – i det vildeste outfit fra Hermes.

img_9045

…købt det nye Alt! For Damerne, hvor jeg har medvirket i en spændende artikel om portrættering af det perfekte liv på de sociale medier. Den skal I altså læse!

img_9102

…været til Saks Potts sindssygt smukke show med min dejlige Anne. Her er jeg iført ny kjole fra Ganni.

img_9124

…været til Mads Nørgaard fest med nogle af mine yndlingsmennesker i hele verden, som den perfekte afslutning på et par meget hårde dage. Gode venner er alt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI FRUIT SHOP