BACK TO KLING

PÅ DET SENESTE HAR JEG…

img_8083

…besøgt min veninde Anne i hendes nye lejlighed på Østerbro, hvor hun bød på et stykke jordbærkage i solen på altanen. Links til mit outfit kan findes her.

img_8145

…været i Bonbonland og fejre min nieces 1-års fødselsdag! Sjovt gensyn med én af mine første arbejdspladser, hvor jeg i to år langede softices over disken. Det regnede hele dagen, men vi trodsede vejret og havde en sindssygt dejlig dag. Tiden er på én gang fløjet afsted, og på samme tid husker jeg slet ikke livet uden Lilli i det.

img_8472

…nydt mit lyserøde soveværelse! Jeg har redekoreret rummet, og venter lige nu på det smukkeste, turkise coffee table, som jeg har købt, og som skal erstatte mit glasbord.

img_8501

…spist ugudelige mængder af grød fra Grød. Min personlige favorit er bygottoen, som også ses her.

img_8587

…været til 3 års jubilæum hos Impression PR iført H&M corsage og nederdel fra Saks Potts.

img_8602

…spist frokost på Apollo med Sille-skat. Kvaliteten er altid i top, og så fandt vi sågar et lille sol-spot.

img_8659

…været i rigtig godt humør. Jeg elsker, at sommerferien er ved at være slut, så jeg kan komme rigtigt i gang med arbejdet igen. Der er sket en masse store ting for mig på arbejdsfronten, som jeg er meget spændt på at dele med jer!

7 comments

 • Therese

  Hej :) Jeg ville lige om din corsage fra H&M er en gammel sag, eller en du har købt for nylig? Kan nemlig ikke umiddelbart se den på deres webshop, men der er bare så fin!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej Marie,
  Jeg ville bare tippe dig om en sang, hvis man kan kalde den det. Den hedder ¨Everybody’s Free To Wear Sunscreen¨, Jeg håber at du vil finde den ligeså fin som jeg gør, også vil jeg bare lige sige tusind tak for den mest inspirerende blog og dit fine jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg kender og ELSKER den! Baz Luhrman er jo fantastisk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Marie.
  Jeg har skrevet den her kommentar før – men fra min telefon, hvor nogle ting bare ikke går igennem.. Hvis den er gået igennem er du selvfølgelig velkommen til at gøre det samme med denne som den forrige. :)

  Jeg ville bare informere dig om at dine blogindlæg ikke længere popper op i bloglovin. Jeg overser derfor nemt dine nye indlæg – og jeg kunne forestille mig at jeg nok ikke er den eneste. Hvis du har mærket et hug i dine tal, kunne det godt være årsagen. :)
  Hav en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Sofie,
   Det er noget værre, irriterende bøvl med BlogLovin’ – jeg har kontaktet dem, og de arbejder på det, så jeg ved desværre ikke, hvad jeg ellers skal gøre! I mellemtiden kan du evt. følge med via min Facebook-gruppe: http://www.facebook.com/marie.jedig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO KLING